sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Huomenta maailma!

Tämä blogi perustettiin alkujaan loppukeväästä 2009 jolloin se oli puhtaasti "tänään tein sitäjatätä ja lisäksi blaablaa oli ihkuu ja kivaa jee *kuvia*" -henkinen blogi, jonka syvimpänä tarkoituksena oli päästä jakamaan asioita elämästäni useammille ihmisille kuin mitä gallerian päiväkirjaani sattui eksymään.

Sittemmin loin muutamia sivublogeja, sillä en kokenut tämän blogin soveltuvan minkäänlaiseen vakavampaan kirjoitteluun. Kyllästyin kuitenkin siihen loputtomaan tylsään ja tekopirteään paskaan mitä tänne pävitin ja aloin kirjoitaa pohdiskelevampia tekstejä, joista niistäkin murto-osaan olin ikinä tyytyväinen. Blogi oli kutakuinkin kuollut.

Blogi muuntautui yhä edelleen itseni etsimistä käsitteleväksi blogiksi, sillä koin hukanneeni minuuteni. Tämäkään blogi ei valitettavasti saanut minua innostumaan niin paljoa, että olisin jaksanut päivittää sitä kauempaa kuin ehkä kuukauden. 

Nyt olen tehnyt radikaaleja eleitä, vaihtanut blogin nimeä sekä osoitetta, ja tavoitteena on palauttaa koko homma juurilleen! Palan nimittäin halusta kertoa arkipäiväisistä asioistani teille! Kaikille! Siksipä aloitan kirjoittamaan tätä blogia ikäänkuin päiväkirjanani, ja ikäänkuin en ollenkaan sillä tapaa. Tahdon vain jakaa asioita, joiden jakamiselle en ole internetin syövereistä löytänyt vastaavanlaista paikkaa.

Tämä on uusi alku! Ainoana jäänteenä menneiltä ajoilta ovat sivupalkissa näkyvät 50 asiaa, jotka haluan tehdä ennen kuolemaa.Tämä blogi käsittelee nyt virallisesti vimmusyndroomaa, 
oireyhtymää nimeltä minä. Tämä on blogi elämästä!
Mahtavuutta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti