sunnuntai 22. toukokuuta 2011

hyvää yötä ja huomenta


Okei aika valtavirtamusiikkia mutta en tähän hätään keksinyt muutakaan ja oikeastaan tää biisi on aika söötti ja soinut mulla päässä aamusta asti.Heräilin tänään kahdeltatoista ja pyöräilin kauppaan. Oon alkanut pyöräillä kauppaan viikonloppuaamuisin ja tykkään siitä. Hämmentävää että pienestä Vimmusta joka vielä vuosi sitten pelkäsi ylipäätään käydä kaupassa yksin ja vihasi kaikenlaista liikuntaa on kasvanut hyvin vähän isompi pieni Vimmu joka pyöräilee viikonloppuisin kauppaan ostamaan perheelle ruokaa.


Tein tänään koulujuttuja, eli siis kaksi tekstitaidonvastausta ja ruotsin aineen. Ennen tätä väsäsin kyllä tortilloja koko perheelle ja söin ittenni vuosisadan ähkyyn, joka ei toisaalta ollut mikään kaikkein loistavin idea, kun ottaa huomioon että sen jälkeen väsytti ja kiinnostus koulujuttuja kohtaan oli kauniin pyöreä nolla. Nyt katson king kongia ja dataan vaikka pitäisi nukkua. Huomenna ois ohjelmassa matikkaa ja äidinkielen portfoliota sekä bonuksena siivoamista. Ah miten ihana päivä tulossa taas.


Mutta hei, mikä sen kivempi tapa viettää iltaa kun irkkaus ja omien kuviensa muokkaus? Mahtavuutta.


Ja loppuun  vielä kuva eiliseltä eli Juhon syntymäpäiviltä kun rakensin about 2 tuntia korttitaloja ja lopputulos oli tämä. Ja ai että kuinka ylpeä olinkaan!

Sikälihän tämä on hauska tarina koska kuvan jälkeen kaikki jatkuu niin että päätän alkaa kokoamaan toista samanlaista korttitaloa tämän viereen. Eräs nimeltämainitsematon Antti, joka istuu suurinpiirtein toisessa päässä huonetta sen sijaan päättää hauskasti todeta: "mitä jos nyt puhaltais tästä sillee *puuuuuuh*".......

... ja loput varmaan arvaattekin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti