maanantai 23. toukokuuta 2011

I ♥ everything

Palan halusta kertoa, kirjoittaa, teille eräästä sivustosta, josta 97% teistä todennäköisesti jo tietää, linkitänhän kaikki paitsi omat kuvani kuitenkin sieltä. Jokatapauksessa


Aiemminhan olen tyytynyt vain selailemaan ihania kuvia kyseisellä sivustolla, mutta eilen päätin satunnaisen päähänpiston seurauksena luoda ihan omat tunnukset. Rakastuin. Totaalisesti.

Miten täydellinen keksintö onkaan sivusto, jossa voit vapaasti selata toinen toistaan kauniimpia ja inspiroivampia kuvia ja tykätä niistä, antaa niille sydämiä. Rakastamasi kuvat säilöytyvät profiiliisi ja löydät ne sieltä jatkossakin. Ihanaa, täydellistä, helppoa ja pyytteetöntä asioista tykkäämistä!

Eikä tässä vielä kaikki ihanuus. Voit antaa sydämiä myös kuville, jotka eivät valmiiksi ole linkitettyinä sivustolle! Ihan uskomatonta miten olenkin voinut jo vuoden käydä sivustolla, tietämättä kuinka täydellisen ihana se itseasiassa onkaan jo idean tasolla! Ja tässä kohti kaikki, jotka ovat tienneet tämän kaiken jo pitkään pyörittelevät silmiään ja ajattelevat miten turhaa shaibaa tämäkin ihkutus on, joten ehkä siirryn pälättämään muista jutuista. 

Ensinäkin! Kävin äsken Hetan kanssa tarjoustalossa etsimässä halpoja skumppalaseja ja katsellessani tylsyyttäni tikkarihyllyä löysin jotain taivaallista! 

klik

Chupa Chupsin mansikkakerma tikkarit on vaan niin parhautta! Voi että sitä iloa mikä sisältäni kumpusi kun löysin niitä vihdoin! Lammilta kun ei näitä rakkauksia enää saa muutoin kuin satunnaisesti ärrältä! Nappasin heti mukaan jokaisen jonka löysin. Paluumatkalla alettiin siskon kanssa miettiä tikkareita muutenkin. Tikkarit on ihania, mahtavuutta, suloisuutta.

Muisteltiin kaihoisasti muunmuassa niitä ihania aikoja kun muutama kesää sitten ärrältä sai 5 kappaletta chupachupseja eurolla ja makuina oli esimerkiksi mansikka-kiivi. Voi että meillä oli aina Tiian kanssa taskut täynnä tikkareita. Muutkin maut oli useista hedelmistä koostuvia ja ihanan kesäisiä. 

En nyt kuitenkaan horise ja muistele enempää vaan hukutan teidät mielummin iloisiin tikkarikuviin.

klik

klik
klik

Oon ollu tänään ja eilen ihan hirmu aktiivinen! Eilen tein äikän portfolion loppuun ja mun piti alkaa siivoamaan mutta kone jumitti ja lagaili enemmän kun ehkä koskaan ja sain pienimuotoisen hermoromahduksen, jonka takia teki mieli mm. heitää kone seinään ja paskoa se lopullisesti. Kaiken tämän lisäksi en osannut edes integroida kunnolla ja itku ei ollut kaukana. 

Tänään kuitenkin sain ansiokkaasti siivottua huoneeni niin siistiksi, että ehdimpä kerran jo ihan oikeasti säikähtää kävellessäni sisään tänne! Siivoamiseen liittyen mulla on myös pieni innovatiivinen yllätys teille, mutta se valmistunee julkaisukuntoon vasta huomenna tai ehkä myöhemmin.Kirjottelin tänään myös osoitteet Hetan ylioppilasjuhlien kutsuihin, hyvä sisko kun olen. 

Muistin koulussa myös, että mulla oli tänään ajotunti. Ärsytti kun en ollut muistanut sitä aamulla ja olin jo suunnitellut valmiiksi ajankäytön kotiintulosta eteenpäin. Matikantunnilla idiootit pojat kuitenkin keskusteli kovaan ääneen siitä, kuinka ulkona alkaa varmasti parin tunnin sisään ukkostaa ja tästä seuranneen paniikin ja ahdistuksen vallassa peruin ajotuntini. Noh.. aurinkohan sielä paistoi ajotunnin aikaan, mutta minäpä pyöräilin kotiin siivoamaan... ehtiihän sitä vielä.

Nyt taidan uppoutua irkkauksen ja mesetyksen ihmeelliseen maailmaan, näkyillään.

4 kommenttia :

  1. Tikkarit on hyvii mut liiasta imeskelystä menee kitalaki kipeeks :(

    VastaaPoista
  2. eiiiiikä mene! Sillä noi mansikkakerma tikkarit onkin mahtavia koska ne on semmosia pehmosen makusia :)

    VastaaPoista
  3. we♥it on ihana, mutta vihaan sitä miten tekijänoikeudet hukkuu sinne sekunneissa ja ihmiset postailevat samat kuvat uudestaan ja uudestaan............

    VastaaPoista