keskiviikko 11. toukokuuta 2011

keijupäivä

Vartti sitten puhelin alkoi soimaan ja puhelu oli numerosta, jota en tiennyt. Pienenä puhelimessapuhumisfoobikkona lukkiuduin huoneeseeni kävelemään ympyrää.

"Täältä Kuusamon mansikkatilalta päivää :):):)".

Perjantaina kello kuusitoista nollanolla tämä tyttö suuntaa siis Kuusamon mansikkatilalle työhaastatteluun mansikanmyyjäksi. Oon nyt suoraansanottuna ihan tositosi ilonen! Ehkäpankkiautomaatin näytöllä alkaa vihdoin kesän myötä näkyä jotain muuta kun 0,37e. Kaikenlisäks oisin vaikka kuinka hyvä mansikanmyyjä!

Mutta tää ei ollut se asia, mitä mun piti alunperin tulla kirjottamaan! Oikeesti halusin vaan kertoa koko maailmalle tämän pienen blogini kautta että tunsin tänään itseni keijuksi koko päivän!


d1y7XZ on Make A Gif, Animated Gifs


Ei nyt käykään hyvin ilmi tästä mutta awwwww toi hame hyörii ja pyörii ja tylli heiluu ja oikeesti tunsin itteni niin keijuks että oisin melkein voinu lähteä lentämään tänään! Ihanuutta!


Nyt meen syömään lämpimiä leipiä ja lukemaan kenties enkun sanakokeisiin, tai sitten haen leivät tähän ja jatkan dataamista. Oikeesti tossa ei ole edes mitään tai vaihtoehtoa, tiedän jo että kahden minuutin päästä oon vieläkin tässä koneella, mutta kahta leipää rikkaampana.

Huomenna on myöhäinen aamu ja saan nukkua ja olen iloinen.

Iloisaa iltaa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti