tiistai 10. toukokuuta 2011

kirjarakkautta

Heimoi maailma! Halusin välttämättä kertoa teille ihanimmista kirjoista joita omistan, mutta jotenkin kävi niin, että kävellessäni kirjahyllylle ja tarttuessani kameraan löysin pian itteni kuvaamasta kaikkia muitakin kun niitä ihanimpia muutamia kirjoja. Joten saatte nyt nauttia seikkailumatkasta kirjahyllyni sisältöä tutkimaan!

lempparikirjat -hylly

Tadaa! Siinä se nyt on! tossa etualalla näkyy Paulo Coelhon Veronika päättää kuolla, joka on ehkä kaunein kirja mitä oon lukenut, se on ihan uskomattoman ihana, tykkään älyttömästi! Siinä on myös toinen Paulo Coelhon kirja jota en oo jaksanuehtiny vielä lukemaan ja sitten siinä on mm. Lokki Joonatan joka on yks äitin lempikirjoista ja siksi mullakin on oma painos siitä.

Veronika päättää kuolla

Olemisen sietämätön keveys  --  Jalostamo

Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys ♥ Ihana klassikkoteos, tosin en muistaakseni oo saanut tätäkään kahlattua läpi.. ehkä kesällä on vihdoin aikaa lukea. Vieressä kuva Jalostamosta, joka oli muutamia vuosia sitten ehdoton suosikkikirja! Edelleenkin parhaita nuortenkirjoja mitä oon koskaan lukenut, tykkään ihan älyttömästi tästäkin ja niin nätti loppu, että ajatteleminenkin melkein itkettää.


Zen ja moottoripyörän kunnossapito  --  Länsimaisen filosofian historia blablabla...

Okei, nyt on pakko myöntää etten ole lukenut vielä kumpaakaan opusta! Ensimmäinen on kirja, jonka isi osti mulle viime lauantaina ja sanoi sen olevan yksi hienoimpia filosofisia klassikkoteoksia mitä se on lukenut (tai jotain muuta vastaavaa en oikein muista). Vieressä kirja jonka bongasin siskon kanssa Hämeenlinnasta torikirppikseltä viime kesänä ja josta on ollut älyttömästi hyötyä filosofian opiskelun kanssa (ja on sitä tullut luettua ihan huvin vuoksikin) tykkään tykkään tykkään.


Tän ihanuuden, inspiraatiokirjan, äiti toi mulle joskus jostainpäin maailmaa. Kirjan sisältö koostuu kaikenlaisista designörvelöistä, kuvassa näkyy muutamia, mutta noita on ihan kaikenlaisia.

Harry Pottereita

Tarviiko näistä edes sanoa mitään? Kärsineitä, mutta niin rakastettuja ja niiiiin useasti luettuja.


Saanen esitellä, mangani kahden (vai kolmen?) vuoden takaa. Näitä kyllä kerättiin hetki. Death notet on kyllä aika mahtavuutta, ne tuli luettua läpi myös jouluna 2010, muista noista en erityisesti jaksa innostua enää, silloin pikkuernuja oli kyllä ihanaa omistaa Tokyo mewmewit, karkkivärejä ja kaikkea suloista awww!

Viimeisenä tahdon esitellä teille jotain, mitä jokaisella itseään kunnioittavalla vimmulla, yksisarvisprinsessalla, tulee olla..

YKSISARVISKIRJANI ♥

Pikkukuvat on eri kirjasta kun isompi! Iso kuva on oikeastaa auki kierrettävästä kirjasta, josta muodostuu kolmiulotteinen yksisarvisten taikamaa! Sain kirjan seitsemäntoistavuotislahjaksi Heiniltä ja se on niin suloinen että sulan joka kerta kun näen sen! Pikkukuvat on kirjasta nimeltään Pieni yksisarvinen, jonka bongasin itselleni kirjakaupasta, enkä voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä, kuvitus on jotain uskomattoman kaunista.

Kirjahyllystä tärkeämpiin asioihin, nappasin tänään suloistakin suloisemman kuvan omasta pikku vauvastani, Sulo-kaniinista, joka on tärkeämpi, mahtavampi ja rakkaampi kuin mikään mahdollinen kirja! Katsokaa nyt mun pikku mussukkaa kun se tapittaa teitä valkovuokkojen keskeltä. Kevät pupunen!

 "kattokaa mua, oon Sulo ja oon sulonen"

Näin loppuun pitää vielä myöntää, että oon aika huono lukemaan kirjoja. Tai ei siinä lukemisessa sinääsä ole mitään ongelmaa, ongelmat syntyy, kun pitäisi löytää uusia kirjoja luettavaksi. Oon kovin ennakkoluuloinen kirjojen suhteen (vihaan automaattisesti kirjoja joissa on huono kansi, huono nimi tai huono takakannen teksti) ja aina löydettyäni hyvän kirjan ja luettuani sen vaivun epätoivoon kun ymmärrän kuinka pieni todennäköisyys on siihen, että löydän enää koskaan yhtä hyvää kirjaa.

P.S. En kuollut autokouluun, niinkuin nokkelimmat ehkä jo päättelivätkin, elossa ollaan ja maanantaina uudelleen.

2 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. se on!!! ja sun blogger profiili on ainut syy siihen että koskaan löysin koko kirjaa! oon ikuisesti kiitollisuudenvelassa ;_;

    VastaaPoista