lauantai 14. toukokuuta 2011

piknikaika

Iloista lauantaipäivää kaikille! Oon näinä minuutteina lähdössä tyttöjen kanssa piknikille, mutta ennen sitä ajattelin ilahduttaa teitä ruuanlaittokuvilla! Aloin kokkailemaan tossa kahdentoista aikaan ja väsäsin meille vähän kanasalaattia ja täytettyjä patonkeja.

Tadaa! Kanasalaatin valmistus vaihe vaiheelta!Ja valmis kanasalaatti!

Patonkien tekemisestä ei ole kuvaa mutta eipä niissä muuta ihmeellistä ole kuin kurkkua, paprikaa, salaattia ja tuorejuustoa.Ja koska oon varsin suloisesti piknik asustautunut niin tahdon myrkyttää mieliänne vielä muutamilla kuvilla itsestäni! Mikä olisikaan sen mukavampaa.Muistinpa että tälle kuvalle oli syynsäkin. Toi mekko on aivan ihana! Äitin vanha, jostain kätköistä löydetty mekkonen, jota äippä on käyttänyt odottaessaan mua. Rakastin tätä jo viime kesänä ja rakkaus ei ole vieläkään haihtunut.
Piknikin jälkeen on aika strartata tyttöporukalla Hetan kyydillä Heinin mökille viettämään Heinin 18vee synttäreitä! Mahtava tapa viettää lauantai iltaa. Nyt taidankin lähteä lentämään. Viettäkää iloisa päivä!

Huomenna jos jaksaisin tipautella tänne piknik kuvia ja kuvia lahjasta, joka hommattiin Heinille, se on vaikka kuinka hyvä!

2 kommenttia :

  1. ihanalta näyttää tuo salaatti oolalalaa tuo salaatinkastike on niiiiin hyvää!!

    VastaaPoista
  2. Jep se on superhyvää kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista