tiistai 24. toukokuuta 2011

Siivoamista

Tidii!
Tänään pääsette seuraamaan ainutlaatuista ja uskomattoman mielenkiintoista tapahtumaa, nimittäin huoneen siivoamista! Eikä siinä vielä kaikki! Pääsette seuraamaan Vimmun huoneen siivoamista! Nauttikaa... Tarkoituksena oli länttiä kuvia lopullisen siististä huoneesta vielä loppuun, koska tosiaan kamera lopetti yhteistyönsä kanssani ennen imurointia ynnämuuta mukavaa (Valitettavasti... tiedän että olette tällähetkellä kuolla haluunne nähdä minut imuroimassa, on se vaan niin auttomamattoman kiintoisaa!). Jokatapauksessa napsin teille muutaman kuvan siististä huoneesta helpottamaan pahaa mieltä!


Oon aika rakastunu tohon seinääni. Kaksi vuotta (?) sitten käveltiin maalikauppaan keltaisenvihreän neonvärisen post it -lapun kanssa ja sanottiin "tällänen maali me halutaan". Lappu pistettiin hassuun koneeseen ja hassu kone sekotti täsmälleen post it -lapun värisen maalin.

Taustalla peilistä heijastuu Sulon häkki ja sen yläpuolella roikuskelee varmassa tallessa mun vanhojentanssimekko.

ANKKOJA!Käytiin tänään Hämeenlinnassa Verkatehtaalla tarkastamassa lava, jolla musikaalia pitäis esittää elokuussa. Täytyy myöntää, että onhan se paikka aika massiivinen ja hieno verrattuna kuormalavoista itse rakennettuun lavaan koulun liikuntahallissa. Lippuja saadaa ite myydä semmoset 200-400 ja nopeet syö hitaat! Ennakoivia ennakkovarauksia otetaan vastaan!

Huomenna alkaa koeviikko ja jaksamistaso on siinä hitusen nollan alapuolella. Onneks mun laskeutuminen kokeiden ihmeelliseen maailmaan on rento, huomenna mennään kuvistunnille piirtelemään ja rentoilemaan ja torstainakin kirjotetaan vaan äikän kirjallisuusessee (ja kirjaakin enää sellaset mukavat 50-60 sivua lukematta). Perjantaista ens viikon keskiviikkoon sitten pitäis jaksaa taas uurastaa ja viikonloppuna häämöttää matikkajuhlat... jee?

4 kommenttia :