tiistai 21. kesäkuuta 2011

ei kuvia - paska postaus

Tiedätte kai kun toisinaan on aivan ihanan iloisia päiviä. Tiedätte varmaan myös kun toisinaan on päiviä jolloin tekee mieli pakata tavarat ja muuttaa vuorille paimentamaan laamoja ihan vaan päästäkseen irti omasta elämästään. Tänään on ollut kumpikin noista päivistä. Hämmentävän kuuloista, mutta totta.

Kävin tänään automaatilla ja huomasin ilokseni että tilillä suurinpiirtein neljä kuukautta ollut summa 0,42e oli muuttunut joksikin hieman moninumeroisemmaksi. Käytiin Hetan ja Samulin kanssa Lahdessa kiertämässä pari kauppaa ja katsastamassa uusin Pirates of the caribbean.

Mutta toisaalta kun on aikaa pysähtyä miettimään asioita niin tahtoisin vaan karata. Tiedättekö... palkata jonkun elämään mun elämän koska se olisi varmasti paljon parempi tässä kun minä. Palkata jonkun elämään mun elämän ja muuttaa sinne vuorille yksinäisyyteeni kasvattamaan laamoja ja kirjoittamaan filosofisesti vaikuttavaa omaelämänkerrallista fiktiivistä käänteisessä aikajärjestyksessä kulkevaa takaumina tapahtuvaa fantasian tunnuspiirteitä omaavaa harlekiini romaania. Eivaan ihan oikeasti luulen että mulle tekisi hyvää olla hetki poissa muiden vaikutuksen alaisuudesta, mutta ei asiasta sen enempää etten hairahda höpisemään yksitysiasioista.

Ostin nätin korun ja päätin alkaa opetella käyttämään koruja. Loppuviikoksi on mitä ilmeisimmin ohjelmaa... Olettaen siis että kaikki ei peruunnu jatkuvasti ja hankaluudet loppuvat edes joskus. Huomenna olen jopa lupautunut lähtemään siskon kanssa juoksemaan. Tämä on oikeasti vaikuttava asia kun ottaa huomioon että vihaan lähestulkoon kaikkea liikuntaa, erityisesti juoksemista ja olen kaikintavoin hyvin epäurheilullinen ihminen. Olen kuitenkin tässä tullut siihen tulokseen että olisi ehkä ihan terveellistä yrittää kohottaa peruskuntoa edes hitusen verran... mutta saa nyt nähdä tuleeko siitä yhtään mitään.

2 kommenttia :

  1. Miten sinä onnistuit kirjoittamaan juuri siitä, miltä minusta tuntuu? En vaan ollu aatellu laamoja.

    VastaaPoista
  2. luin ajatukses ku oon oikeesti jedi.

    VastaaPoista