torstai 30. kesäkuuta 2011

hähä

Rakastan listoja ja tykkään listata sattumanvaraisia asioita pääni sisällä ja myös paperille siinä järjestyksessä ku ne mieleeni tulevat. Vähänniinkun tajunnanvirtaa mutta enemmän jäsennettynä... tavallaan. En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin listaaminen houkuttaa vielä enemmän kuin tajunnanvirran kirjottaminen. En kuitenkaan jotenkin ole koskaan alkanut listaamaan asioita blogiini. Ensinäkin koska en tajunnut että voisin tehdä niitä ennenkuin luin tämän ja samaisen tekstin takia en enää viitsinyt listata asioita kun en halunnut vaikuttaa matkijalta. (Vaikka  jos jotakuta matkisin niin se varmaan olisi säde kun kyseinen neiti on vaan niin ihailtava niin monilla tavoilla).

eniveis (oon aina halunnu kirjottaa tän blogiin mutta oon aina tajunnu kuinka oudolta se näyttää kirjotettuna ja miettiny että tajuukohan kukaan ees mitä tarkotan sillä. sitten oon päätynyt vaihtamaan sen sanaan jokatapauksessa. eniveis toi tarkottaa anyways. nyt alan kirjottaa jotai edes melkein leikisti asiapitosempaa kiitoshei.) pidän listaamisesta paljonpaljonpaljon ja nyt ajattelin aloittaa listaamisen kivasti intuitiolla ja kirjoittaa tätä tekstiä niin pitkään kun nyt keksin asioita. siis pitkin iltaa kivasti. voi herranjumala mihin vittuhun mun kaikki isot alkukirjaimet katosi taas taianomaisesti kun aloin kirjoittaa kiivaammin ja harkiten sanojani  vähemmän. jos sinä, tämän tekstin tämänhetkinen lukija, satut olemaan pilkunussija niin pahoittelen.

- alkuteksti on ylipitkä ja harmittaa kun luulen ettei kukaan jaksa lukea sitä eikä niin ollen koskaan pääse lukemaan hienoa listaani
- en halua mennä huomenna töihin
- mansikanmyyjänä on ihan mukavaa mutta se homma on niin hemmetin tylsää että saa ajan matelemaan
- kaikenlisäksi mulla ei ole mitään missä istua siellä eli seison aina koko työajan putkeen
- tekee älyttömästi mieli kattoa jakso skinsiä mutta harmittaa kun se vie sitten ajatukset pois dataamisesta ja dataaminen muutenkin nykyään niin pirun hektistä että piupau ei riitä aika
- oon aivan rakastuntu sidiin skinsistä. ja myös sidin näyttelijään mike baileyhin
- sid on ihana unelma unelma unelma unelma. täydellinen vähänsäälittävä sosiaalisesti taitamaton nörttipoika ja niin sulonen etten kestä
- ylimässä kuvassa näette mielestäni täydellisen miehen (pojan) vartalon. rakastan.
- mua väsyttää ihan tosi paljon mutten halua mennä nukkumaan koska sitten on taas aamu ja pitää mennä seisoskelemaan sinne pirun mansikkakioskille
- mun jalkoja särkee 
- mun pitäis hakea kamerasta muistikortti niin voisin muokata teille kuvia mun mansikanmyyntivaatteista koska oon ihku ihminen ja kirjotan ihkua blogia jossa pitää olla ihkuja peilinkautta otettuja asukuvia
- tiedän että rakastatte mun tapaa kirjottaa satunnaiset sanat yhteen
- miksi koneen äänet menee aina täysille kun laittaa mesessä videopuhelun?
- mulla on maailman söpöin mesen merkkiääni ettäs tiedätte 
- sanon nykyään aina "hähä" ääneen ja se on hassun kuulosta
- olin äsken hyperaktiivinen webissä ja sen seurauksena kaadoin lasillisen pepsiä osittain sohvalle ja osittain maahan ja sohvan alle. sohvan alta löytyi siinä siivotessa pepsinen sukka. herkkää.
- mun kädessä on kohta mitäku rapsuttaa niin lähtee tunto sormista säteittäin. 
- mulla on webbi päällä vaikka ihminen jolle webitän ei oo paikalla vana kattomassa leffaa ja turhauttaa kun haluisin webbaaaa. voisin näyttää tissit kiusallani kun se ei oo paikalla mutta sitte se kuitenki ois tuurilla paikalla ja sit vituttas
- mä mietin sitä, miksi elämä pyörii nykyään sosiaalisten suhteiden ympärillä. mihin katosi kaikki muu kun rakkaussuhteet ja seksisuhteet ja niiden asioiden loputon pyörittely ja pohtiminen. mihin katosi ihmiset jotka osasi olla onnellisia ilman "sitä oikeaa". loppujenlopuksi rakkauden puuttuminen on vain yksi tekosyy lisää sanoa olevansa onneton. onnellisuus lähtee itsestä, sisältäpäin. ei muista. miksi mikään ei nykyään tunnu riippuvan vain itsestä. miksi kaikkialla on ihmisiä.
- tahdon tällähetkellä kovasti muuttaa vuorille paimentamaan laamoja ja filosofoimaan
- oiskohan formspringillä mitään jännää sanottavaa
- mulla on kivat uudet sortsit mutta kun ne nostaa kivasti vyötärölle niin peppu vilkkuu ja se on harmillista kun näitä olisi ollut kiva käyttää niin


- tossa kuvassa on älyttömän söpö nenä ja söpöt kasvot muutenkin siltäosin kun ne näkyy
- öldkslökfsldkfl typoon kokoajan
- nyt mulla on ihkuja asukuvia ja CAPSINRAISKAUSHETKI  ja oooh mulle puhutaa mesessä


- täs mä ja mansikanmyyntivaatteet. laitoin isommaks kun muut kuvat että voitte kaikki kattoa ja ihailla mua paremmin. noeivaan. tai tavallaan joo kyl mutta kuulosti tositosi itsekeskeiseltä.
- nyt kun kirjotan listaa mitä tuskin kukaan jaksaa lukea kokonaan niin myönnän teille että vihaan yläreisiäni ja näätte tosta kuvasta kauniisti miksi. jotenkin mulla kerääntyy läskiäjaselluliittiajakaikkeemitäshaibaakertyykäänkehoon niin sille kohti. se on häiritsevää ja epäsopusuhtaista. mutta kyllä se tästä joskus
- vihaan kyl tommosta ku mun edellinen kommentti että näytetään kuva ja sen jälkee heti ollaa sillee "mun mielestä rumaa tossa on se ja tää ja toi ja tää ja blaablaa että varmasti kaikki huomaa ne epäkohdat kun niitä ylikorostetaan.
- vastapainoksi mainittakoon että oon tosi ylisöpö muuten tossa kuvassa. pidän itsestäni kovasti
- tossa on myös mun mansikanmyyntipaita joka on riittävän pitkä ollakseen mulle mekko (tosin semilyhyt mekko) "joo ei meillä oo s kokoja ollenkaan niin tässä sulle m, ei se varmaan liian iso ole"
- kuvassa myös mun kesäkampaus. tykkäästä tästä kampauksesta paljonkovasti. mietin miksei oo tullu pidettyä lettejä lapsuuden jälkee
- oon huono ottaa peilikuvia ja se on mun mielestä säälittävää
- saan alemmuuskomplekseja koska musta tuntuu että oon aina ainut jonka legginssit nukkaantuu. kaverit nauraa mun alemmuuskomplekseille
- mun huone on jälleen tosi kaoottinen ja ahdistaa
- kattelin eilen koko illan tabbyn videoita ja se tyttö on ihana
- mun silmien kuivuminen on niin pahaa ja karua että mulla hajoo pää tähän
- siis silmäluomet kuivuu eikä silmät. tää on kamalaa ja mun kallis apteekkirasvakaan ei auta paskaakaan. inhottaa herätä joka aamu hieroakseen luomilta irti kaiken kuivuneen ihon. inhottaa kun tuntuu ettei saa silmiä kunnolla auki koska kuivunut iho. inhottaa. 
- huomenna herätys kello 07:30 
- näin tänään jupon joka käveli mun kojuseni ohi viisi askelta taaksepäin "pitää ottaa vauhtia" ja sitten reippaasti pari askelta eteenpäin ja uudelleen sama juttu.
- oli tullu kaksi formspring kysymystä.
- how come musta tuntuu että tää on vuosituhannen  paskin postaus ja se ei haittaa mua 


- haluisin HALIA KOKO MAAILMAA vaikka maailma ei haluaisi halia minua.
-  [23:14:59] moi vilma :3
    [23:15:04] moi ano :3

    *HALI TÄLLE ANONYYMILLE*
- nyt muistu mieleen mistä piti kirjottaa
- tajusin tänään etten ollu pelannu viikkoon kingdom heartsia
- olin koko alkuloman ihan todella koukuttunu kingdom heartsiin ja pelasin sitä aktiivisesti päivittäin
- oon jo melkeen lopussa ja oon PARAS IKINÄ
- en jaksa oottaa että saan pelattua ton läpi jotta voin sitten alottaa kakkosta !!!
- aloin kuuntelemaan musiikkia ja tajusin että viime tekstistä puuttuu biisin nimi niinkun puuttuu muistakin teksteistä aiemmin tässä blogissa. harmi. voisin lisätä siihen edelliseen.
- vois lopettaa tän postauksen tähän tyhmään kohtaan piste.

4 kommenttia :

 1. vastoin arviotasi postaus oli kaikin puolin erinomainen. se sisälsi kuvia, ajatuksia herättävää pohdintaa ja huumoriakin. asiassa eli vilmassa pysyttiin koko postauksen ajan eikä rönsyilyä ilmennyt. pisteenä i:n päälle se synnytti herrasmiesklubilla syvällistä keskustelua esitettyjen asioitten implikaatioista.

  VastaaPoista
 2. alkuteksti oli pitkä ja sitten hyppäsin sen loppuosan yli ja sitten tuli eka kohta listassa ja oli >____< ja sit palasin lukemaan alkutekstin loppuun

  VastaaPoista
 3. Tuli kamalasti kommentoitavaa mieleen tossa ku luki noia, mut niit oli niin monta et ku pääsin loppuu ni unohdin ne kaikki jutut :O Eli tällä mun kommentilla ei oo oikeestaa mitää sanottavaa :O
  Paitsi yhen muistan! Otan osaa et sun legginssit nukkaantuu <3 Me pidetään susta ja sun nukkasista legginsseistä <3 ja sit oli viel paljon muuta. Mut en muista :O PS. tää on kiva hymiö :O

  VastaaPoista
 4. oho kolme kommenttia olen hämmentynyt lapsi nyt :o ensimmäisesti ohhhohhhh erinomainen postaus olen kiitollinen ikuisesti kivasta kommentista kiitos :) ja iloinen jos olen onnistunut kirjoittamaan

  toisekseen, pöljä toni

  kolmanneksi aww tiia oot ihana :D:D:D ja awwww ihanaa että ette vihaa mua koska legginssit!!!! ja :O on aika tiiakas hymiö

  VastaaPoista