keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

its gotta get bad before it gets good
Tänään alkoi työt. Tänään on huono päivä. Kuten aina pyrin analysoimaan kurjaa olotilaani ja sen syitä mahdollisimman tarkkaan ja olen todennut että hyvin suurella todennäköisyydellä kaikki paska johtuu väsymyksestä. En kuitenkaan jaksa nähdä mitään positiivista missään tällä hetkellä joten jee. Toivottavasti jonkunlaisen tekstin kirjoittaminen auttaa.
"Onpas ne nyt löytänyt oikean mansikkatytön näköisen myyjän tähän. Voi että kun ostin mansikoita jo tuolta smarketilta. Kyllä nyt kävelee mies onnensa ohitse!"

Mansikanmyynti on mukavaa ja palkka on 50 senttiä korkeampi kuin työhaastattelussa sanottiin! Ihmiset on kamalan mukavia kun on ostamassa mansikoita ja puolitututkin kohtelee kun tavattaisiin päivittäin. Yhdellä mummolla on maailman suloisin koira joka muistuttaa Suloa. Se aiheutti mulle hetkellisen koirakuumeen.

Kylähullut on myös suloisia. Siis se kiva osuus kylähulluista. Kypäräpäinen mies kävi tänään hakemassa kaupasta tyhjiä pahvilaatikoita ja käytti ikuisuuden ensin etsien narua lukuisista muovipusseistaan ja sen jälkeen sitoen pahvilaatikoita tarakalleen huolellisesti.

Erityisen puhelias ja tavattoman söötti pikkupoika kertoi mulle tänään siitä kuinka he kasvattavat kotonakin herneitä mutta ne on vasta istutettu.Koitan tietoisesti piristää itseäni muokkaamalla kuvia eiliseltä ja toissapäivältä helsingistä.

(tässä kohtaa oli kahden tunnin tauko kirjoittamisessa mm. kuvanmuokkauksen takia)

Itseasiassa harkittuani asiaa monia minuutteja taidan lisäillä kuvat sinnetänne tekstin sekaan. Ja yhden kuvan tähän ihan loppuun hienosti tämän lauseen perään.


2 kommenttia :

  1. se on ihan totta, että kun väsyttää niin siitä seuraa usein bäädd muuud. mutta olet kyllä ihana.

    VastaaPoista
  2. jepjep, kaksi asiaa mitkä useiten aiheuttaa mulle pahan mielen, nälkä ja väsymys. äiti käskee aina juoda appelsiinimehua kun skitsoon turhaan. ja kiitos aw :3 kivaa olla ihana :D

    VastaaPoista