torstai 16. kesäkuuta 2011

jos ei syö voi kuolla

Ruoka on rakkautta. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Tie vimmun sydämeen käy suurinpiirtein samaa reittiä vaikken mies olekaan. No ehkä ei, mutta ei sitä turhan kauas olla reitiltä eksytty totakaan kokeilemalla. Mulla on jotain liianmonta ruokapostausta kirjoittamatta tänne. Edellisen kerran kun kirjoitin ruuasta (eli tein piknikille kanasalaattia) multa pyydettiin jälkikäteen myös ohjetta. Muutamaan ruokaan oonkin kirjoittamassa teille ohjeen, mutta tämänpäiväiseen en taida oikein osata.

Sisko väsäsi meille puolenpäivän jälkeen ehkä maailman ihaninta nuudelihässäkkä ruokaa. Ideana on siis pistää tarjolle kaikenlaista lisuketta nuudelien lisäksi, mukaanottaen erilaisia jänniä liemiä ja kasata sitten aineksista täydellisyyttä hipovia nuudeliannoksia. 
 
toinen liemi oli suoraan pussista

siskon tekemä liemi siitakesienistä ja kanaliemestä ja chilistä 

Toi oli oikeesti myös tosi hyvää vaikka näyttääkin tossa kuvassa enemmänkin joltain suoliejulta.


porkkanaa, paprikaa ja sokeriherneitä

soijaa, chiliä ja valkosipulia

basilikaa, purjoa, chiliä ja valkosipulia

purjoa

katkarapuja ja tofua

Tofu oli aivan kamalaa (kuka sitä oikeesti syö?) mutta katkaravut aivan ihania.

Mutta nyt kun kaikki nuudelinoutopöydän osaset on esitelty niin valmiisiin annoksiin. Näitä oli toki enemmänkin, mutta en jaksanut kuvata jokaista lähes identtistä nuudelilautasellista. Nyt on aika, kadehtikaa.(klikatkaa ne kuvat isommiksi jos koko häiritsee, kieltäydyn toistaiseksi muuttamasta
blogin leveyttä saadakseni isommat kuvat mahtumaan tähän)

Illalla äitin tultua kotiin meille ilmoitettiin että hop ylös sohvalta ja kauppaan, tänään pidetään juusto (ja leikkele ja patonki ymsyms.) ja elokuvailta. Mentiin siskon kanssa hop ylös kauppaan ja haettiin erinäisiä tykötarpeita ihanaa iltaa varten samalla kun käytiin vuokraamassa leffa. Sähköt meni rikkipoikki ja leffan katsominen siirtyi useilla tunneilla. Ruoka ei kuitenkaan kärsinyt vaan oli oikein ihanaa, vaikka allekirjoittanut ei juustojen ystävä olekaan ja joutui hieman karsimaan syömisiään.Sähkökatkoksen takia ruoka oli ehkä vielä odotettua kauniimpaa.
Nyt jätän teidät rauhassa odottelemaan tulevia ihania ruokapostauksia. Nauttikaa ruuastanne ja muistakaa syödä riittävästi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti