maanantai 13. kesäkuuta 2011

miten mä mahduin laatikkoon? miksen mä halunnu pöksyjä? kuka mä oon?Lauantaina pakattiin illalla tavarat ja suunnattiin auto kohti Myrskylää ja mummin mökkiä. Otettiin Sulo mukaan ja rakas ei oikein tykännyt automatkasta. Samulin auto sai kauniin heinäkoristuksen ja minä raapimisjälkiä ja ihottumaa. Sulo yritti hypätä auton hattuhyllylle kesken matkan ja pupua estäessäni ja sinnetänne venkoillesani katkesi mekon olkain. Äiti korjasi sen.


Kyseinen mekko on muuten mun ensimmäinen oranssi vaate aikoihin. Olen hämmentynyt ja rakastunut. Kuvittelin aina ettei oranssi pukis mua, kunnes perjantaina kuulin usealta henkilöltä kuinka hyvin mekko sopii mulle ja kuinka ihanan värinen sen on ja kuinka se on tosi mun  näkönen. Hämmentävää.
Mökkeilyyn kuuluu olennaisena osana pelien pelaaminen. Ykkösvisa on ihan parhautta ja pelataan sitä aina saunan jälkeen. Häviän aina.


Sunnuntaina lähdettiin mökiltä ja tultiin kotiin Lahden kautta. Käytiin katsomassa Kung fu panda 2 (joka oli surullinen ja pelottava ja hyvä).


Viimeiseksi säästin kauniin kuvan meidän mökin saunasta. Se, että puusaunaan asennetaan lavuaari on jo niin kornia, että se on melkein hienoa.

2 kommenttia :