maanantai 27. kesäkuuta 2011

miten voi pieni kone lagailla näin paljon

Elämä on ollu viimeaikoina niin hektistä että tuntuu ihanalta makoilla omalla sängyllä oman paskan läppärin seurassa ja unohtua irkkaamisen ja netin selaamisen ihmeelliseen maailmaan.

Olen tavannut viimeisen neljän päivän aikana kahdeksan eri irkkaajaa. En oikein tiedä pitäiskö tää laskea hienoksi saavutukseksi vai erittäin alas vajoamiseksi. Irl ystävien mielestä varmasti jälkimmäiseksi. Olen tehnyt kamalasti kaikkea ja vieroittunut kauniista rutiineistani, jotka onnistuin alkukesästä vakiinnuttamaan osaksi elämääni.

Tänään herätessäni, eli kello kolmetoista:kolmekymmentä, olin henkisesti valmistautunut viettämään ansaittua hengähdystaukoa kaikesta sosiaalisesta kanssakäymisestä. Suunnitelmissa oli tämä:(tietämättömille ilmoitettakoon että kyseessä sarja nimelta skins. kaksi ekaa tuotantokautta on täydellisyyttä. googlatkaa.)

Suunnitelmat muuttui puhelinsoittojen myötä ja pian oli kylmälaukussa ruokaa ja suuntana Hämeenlinna. Piknik, transuankka, metsästäjäpoika, pikkuankat, muutamia kotkia, suljettu ärrä, kadonnut linssisuojus, ruokaa ruokaa ähky, karkkia, leffa, naurua, musiikkia ja lopulta väsymys.

Huomenna olisi ohjelmassa jälleen lähtö Helsinkiin, jota nähtiinkin viimeksi perjantaina. Mennään tädille kyläilemään ja serkkuja tervehtimään. Tiistaina hommaan itseni jollaintapaa takaisin Lammille ja keskiviikkona kello nollayhdeksän:nollanolla olen paikallisen k-kaupan edessä aloittelemassa mansikanmyyntiä. 

Tapasin eilen Lammilla Lieson (joka on kämäisistä kämäisin pieni osa Lammia) rannalla porukallisen Nurmijärveläisiä tyttöjä. "tunnetteks te niinku kaikki toisenne täällä?" käänsin päätä ja totesin että kyllä, kyllä me tunnetaan. Sen jälkeen mietin miksi Nurmijärveläiset haluaa tulla Lammille viettämään juhannusta paikallisen nuorison kanssa vaikka yhdellä niistä kuinka olisi mökki Liesossa.

Pian taitaa olla nukkumaanmenoaika. Päivittelen joskus kuvien kanssa kaikesta maan ja taivaan väliltä, nyt olen liian rasittunut muokkaamaan kuvia. 

Siitä linssinsuojuksesta vielä sen verran että jos jollakulla sattuu olemaan ylimääräinen canonin järkkärin linssinsuojus niin otan hyväntahtoisia lahjoituksia vastaan ilomielisesti.

2 kommenttia :

  1. 58mm linssisuojus maksaa vajaat 10e, Helsingistä ainakin löytyy liikkeitä mitkä myy, kysy sieltä. Rajala on aika hyvä kamerakauppa.

    VastaaPoista
  2. no millä mä helsinkiin itteni hommaan

    VastaaPoista