torstai 9. kesäkuuta 2011

pepsiä, dewiä ja colatyttö

Toissapäivänä Heta kysyi haluttaisiinko minä ja kunnianarvoisa vieraani ja lähteä sen ja Samulin kanssa Hämeenlinnaan... ja muutaman tunnin päästä tästä oltiinkin sitten jo valloittamassa kantakaupunkia! Ihanaisen hurmaava mahtava puputoveri Säde oli käymässä myös samaisessa kaupungissa ja tunkeuduttiin kauniistin Säden ja satunnaisten tuntemattomien Hämeenlinnalaisnuorten seuraan oleilemaan.

Tutustuin ihan aitoon stalkkeriinkin! Tai ainakin kyseinen tapaus (eli Nelli, eli vasemmassa kuvassa tuo joka halii Sädeä) huusi kovasti puhelimessa taustalla "mä stalkkaan sitä kaikkiallaaa" kun Säde mainitsi asiasta. Nauratti. Sain halin stalkkerilta!


Ostin Sädelle muutamia kuukausia sitten ystävänlahjan ja nyt oli aika luovuttaa se! Ja Säde tykkäsi. Onneksi. On aivan uskomattoman ihanaa antaa ihmisille lahjoja yksinkertaisesti tehdäkseen ne iloisiksi. Ei mitään kalliita lahjoja siis, vaan jotain pientä ja pyytteetöntä, ilman taka-ajatuksia. Otettiin hieno (ainakin melkein lavastamaton) kuva lahjanluovuttamistilanteesta.
 buddhajumppaa

Jostain syystä tämän postauksen kirjoittaminen ja muu väsääminen tuntui jotenkin tuskallisen puuduttavalta ja tökkivältä ja en nyt oikein osaa olla alkuunkaan tyytyväinen. Jokatapauksessa on ollut ylimukava alkuviikko! Sunnuntaina sain vieraan luokseni ja toverini viipyi tiistaihin asti. Käytiin jopa katsomassa pupuleffa! Vaikka bussi tulikin puoli tuntia liian myöhään ja juostiin finnkinolle viimeisillä minuuteilla ennen elokuvan alkua. Oikeastaan taidettiin ostaa liput minuuttia leffan alkamisajan jälkeen.

Opettelin maanantaina tekemään kukkaseppelettä ja onnistuin oikein hyvin siihen asti kunnes seppele olisi pitänyt saada pysymään ympyrän mallisena... seppeleestä tulikinn kukkapötkylä.

Nyt taitaa koittaa nukkumaanmenoaika, vaikka mieli tekisi kirjoitella heti postaus tästä päivästä. Kuvatkin olisi valmiina odottamassa innolla julkaistavaksi pääsemistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti