keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

pupupsykoosi

Tahtoisin vain jakaa kanssanne seuraavat kuvat koska rakkaani on niin järjettömän suloinen ja hellyyttävä. Mussukkaa olisi niin ihana kuvata enemmänkin, mutta aktiivisena pupusena se ei ole kamalan innokas pysymään paikallaan puoltasekuntia kauempaa.

Hairahdin hieman netin "muunna kuvasi feikkipolaroidkuviksi" -sivustoon, mutta ajattelin ettei se tällä kertaa haittaa, kun Sulo nyt vaan on niiiin uskomattoman ihana näissä kuvissa. Nyt lopetan turhan ylistävien adjektiivien latelemisen ja siirryn näihin (mahtaviin) otoksiin. Nyt saa ja pitää sanoa awww!
"syö sä vaan mun topinreunaa niin mä otan susta pari kuvaa samalla"katse kaukaisuuteen

mutta hei! on mulla kaksi ei feikkipolaroidkuvaakin!


 

NENU!!! kattokaa sen nenua! eikö ookin maailmankaikkeuden ihanin nenu! 

Rekisteröidyin juuri puput.nettiin, mut löytää sieltä yllättävällä nimimerkillä kylpyankka ja kohta pääsen keskustelupalstailemaan sulosta ja pupuista ja kaikesta mahtavastaihanasta ja sitten  ei niin mahtavastaihanasta eli kysymään paria asiaa Sulon terveyteen liittyen... pelkään että mussukalla ei taas oo hampaiden kanssa kaikki ihan okei...

P.S. Ei kukaan tietäis miten saan noi valkoset reunukset kuvista pois kun ne tulee tässä automaattisesti ja ne ärrrrsyttää mua suunnattomasti varsinkin noiden polaroidjuttuleiden ympärillä. Ihan lopullisestikin pois kelpaa, en jää kaipaamaan, neuvoja otetaan vastaan KIITOS.

9 kommenttia :

 1. Sun pitää varmaan vaihtaa bloggerin oletusmallia kokonaan ja laittaa nää sateenkaaritaustat uudestaan. Ainakin mulla ei ole toisessa blogityylissä kehyksiä kuvissa, mutta toisessa on harmaat ja niissä on eri mallityypit. Luulisin että ongelma on siis bloggerin oletusmallissa.

  ja awwww :)

  VastaaPoista
 2. Löysinkin paremman ratkaisun, mene bloggerin ulkoasu-välilehteen, valitse muokkaa html-koodia ja etsi tällainen kohta:

  .post-body img {
  padding: 8px;
  background: $(image.background.color);
  border: 1px solid $(image.border.color);

  ja poista se kohta. Varmista vielä esikatselun kautta että tulos on haluttu.

  VastaaPoista
 3. KIITOS! Tosin toi kohta oli hitusen erilainen koska mulla on varmaa eri malli blogissa mutta onnistu näköjää :) tack

  VastaaPoista
 4. HYI HYI HYI TOTA OHJETTA JUSSA ;____; EI TOMMOSTA SAA TOLLEE VAAN POISTAA ;________;

  VastaaPoista
 5. tästä
  .post-body img {
  ...
  }
  tähän asti
  tai pelkästään rivejä hakasulkeiden välistä

  VastaaPoista
 6. aij D: no en ny tiä mitä oon jo poistanu :D
  >.<

  VastaaPoista
 7. Sulo on paras<333 (rakentava kommentti) Tehdään se elokuva!!!!

  VastaaPoista