torstai 16. kesäkuuta 2011

unista

Mulla on filosofisesti hyvin jaksamaton olo. Eli siis en jaksa lukea kirjoituksiin vaikka pitäisi pitäisi pitäisi pitäisi. Lisäksi olen todella iloisesti hyvin hämmentynyt koska eräs asia jota en kerro.

klik


klik

Näin viimeyönä unta jossa mulla ja kavereilla oli jonkinlainen hämmentävä heimosota, oltiin jakauduttu kahtia. Toisaalla oli Tiia, Sonja ja Heini ja mun puolella Meri ja Elina. Mulla, Memyllä ja Ellulla oli toystoryn kaikki hyvislelut puolellamme ja toisilla pahikset. Sitten meillä oli suurensuuria värikkäitä vesipyssyn näköisiä hurjia aseita ja tehtiin hyökkäys toisten tukipisteeseen. Ne sai Merin ja Elinan kiinni, mutta mä piilouduin sängyn alle sen toystory kolmosessa olevan piilottelevan puhelimen kanssa. Näin sängyn alta kun  Heini lähti hyökkäykseen ikkunan kautta. Sitten mun puhelin soi ja heräsin ja Meri kysyi viettämään leffapäivää Elinalle ja puoliunessa vastasin ei. Vähän harmittaa, varsinkin jos en nyt saa edes mitään järkevä tehtyä tänään.

Tätä ennen oon nähnyt varmaan viitenä yönä unta jossa olen pokemon kouluttaja. En muista muuta kuin paljon pokemoneja.

klik

Tosin toissayönä näin myös hyvin hämmentävää unta. Kuvitelkaa olevanne ulkomailla ja lompakkonne olevan toisella puolen suurta kaupunkia. Olette vaatteet päällä kylpyammeessa joka on täynnä vettä ja on sijoitettu keskelle kartanon takapihalla olevaa suurta nurmikkoaluetta. Viereisellä tontilla on jonkinlainen hämmentävä nunnakoulu.

Alitajuntani on viehättävä.

2 kommenttia :