keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hamstereista

Siinä kohti kun jopa paint lagaa voi varmaan todeta paskakone ja heittää seinään?

Eniveis. Koin vitutusahdistus kohtauksen ja avauduin äsken äidille pitkällisesti siitä kuinka on turhaa miettiä mitään mikä kiinnostaisi koska ei ole eikä tule olemaan ikuisuuteen aikaa tehdä mitään mikä kiinnostaa oikeasti vaan pitää tehdä ainoastaan asioita joitä pitää tehdä. Tämän takia tulee vaan paha mieli jos edes vaivautuu miettimään mikä kiinnostaa. On siis parempi vain tehdä pakollisia asioita ja olla miettimättä parempaa. Kiinnostavia asioita voi tehdä joskus kun on aikaa. Ja tällä hetkellä ei ole aikaa tasan millekään muulle kiinnostavalle asialle kuin hamsteripelin pelaamiselle joten muuta ei kannata miettiä.

Tämä kaikki siis vain koska äiti kysyi mikä mua kiinnostaa. Sitten äiti rupesi nauramaan hamstereille ja mä rupesin nauramaan ja aloin miettiä hienoa avautumistani. Äiti sanoi että ostaa mulle hamsterin ja se lohdutti vaikkei sitä hamsteria voisikaan lennättää katapultilla niinkuin pelissä voi tehdä. Tai ainakaan se hamsteri ei varmaan hurraisi lennon jälkeen kuten pelissä.


Nauroin sille kuinka suloisesti hamsteripelihamsterit liukuu mahallaan ja mietin kuinka kivaa olisi olla hamsteri ja liukua mahallaan. Otin teille screenshotin mahallaan liukuvasta hamsterista.


Tätä kuvaa ettiessäni löysin kivan kuvan ja piristän tätä blogia sillä kuvalla. 


Tässä eräs musikaalin käsikirjoitusryhmän tapaaminen Tiialla viime syksyltä. Kuvassa katpteeni snufsnuf, Riku, minä ja Tiian lasit. Ja paavon silmät. Kaunista ja ah niin ahkeraa käsikirjoittamista. Ei uskoisi että näiden hetkien tulosta on elokuussa verkatehtaalla esitettävä musikaali... hassua. Hyvää yötä. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti