keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

kaksi friikkiä ja ne muut

Se tunne kun olet Lahden keskustassa, tarkemmin sanottuna elokuvateatterissa, pukeutuneena viittaan.

Se tunne kun olet siskosi kanssa ainoa jolla on hattua suurempi asuste. 

Se tunne kun jokainen ohimenevä joko tuijottaa tai kääntää katseensa ja alkaa kuiskuttaa kaverilleen.

Se tunne kun kuulet ihmisten puhuvan sinusta, vaikka he oisivat ihan vierellä.


Se tunne on ihana ja pidän siitä kovasti. Ehkä sisäinen huomiohuora tykkää kun ihmiset huomaa ja katsoo. Vaikka ne katseet henkii myötähäpeää niin mitä väliä? Minä olen minä ja tahdon olla viitta päällä koska se on hauskaa. Elämä on elämää ja joskus pitää olla viitta.


Olin tosi söpönä ja luulen että ihmisiltä jäi se huomaamatta kun ne keskittti huomionsa viittaan ja käänsi sitten katseensa poispäin. Harmi.

Oikeastaan jännitin enemmän siskon puolesta. Minä kun olen aina ollut se sisarus joka värjäilee hiuksia pinkiksi (ja believe me, kun asuu Lammilla niin tämä ei ole mikään pikkujuttu, tai ainakaan ei niihin aikoihin ollut) ja kävelee Helsingin rautatieasemalla kigurumissa, sisko on se kenen ei ole tarvinut tehdä tällaista saadakseen huomiota. Mutta Heta selviytyi paremmin kuin hyvin ja kannettiin hienot asumme yhdessä ylpeydellä. Oli mahtavaa.Huijasin vähän tossa alkutekstissä koska oikeasti yksi muukin ihminen oli pukeutunut. Tosin tämä tapaus oli suloinen korkeintaan 13v tyttö. Uskon että ihmiset laski sen hieman eri kastiin kun Vilma18veen ja Heta19veen.


Leffa oli hyvä. Oikeastaan yllättävän hyvä. Ärsyttävän trailerin perusteella en osannut odottaa niin hyvää leffaa. Edes trailerissa näkyvät häiritsevät kirjaa mukailemattomat epäkohdat eivät loppujenlopuksi onnistuneet pilaamaan elokuvaa (vaikka tavattoman turhia olivatkin enkä ikinä tule ymmärtämään miksi ne piti tunkea elokuvaan).


Univelat kasvoi ja kasvoi ja aamulla oli töissä uninen meno. Pääsin nukkumaan päiväunet vasta kuuden aikaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Salaa toivon että töistä tekstataan huomenna aamulla ja vuoro perutaan mansikoiden puutteen takia.


Nyt syön jäätelöä ja huomenna on lääkäriaika kello 09:50.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti