keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Olin tänään tosi iloinen. Työpäivä kului yllättävän kivuttomasti ja mukavasti. Yksi asiakas tosin tuli antamaan huonoa palautetta koska mansikat oli mennyt auringossa huonoksi. Tuli paha mieli asiakkaan puolesta kun se oli joutunut pettymään. Vaikka eihän se mun vika ollut mitenkään, en mä voi aurinkoa sammuttaa mansikoiden takia. Harmitti silti ja olin apeana pitkään.

Ooceen katselun jälkeen totesin sipsuhimon olevan valtaisa ja pyöräilin kauppaan. Paikallisesta smarketista ei tosin saa enää taffelin valkosipulidipsua (joka on parhautta) joten pyöräilin edelleen ärrälle ainoastaan dipsun takia. Palasin kotiin lukemaan Heinäkuun cosmoa ja syömään sipsua. Olin älyttömän iloinen.

Äskettäin kävin mielenkiintoista keskustelua irkissä ja harmistuin syistäettä vieraannun ja sosiaalinen elämä katoaa. On kadonnut. Hajotti. Hajottaa.

Olin saanut 4 kommenttia eri random henkilöiltä ihkugalleriassa ja musta tuntuu että maailma ehkä räjähtää kohta kun näin mullistavia asioita tapahtuu. Mietin pitäisikö alkaa taas galleriasosialisoitumaan ja teineilemään. Tekisi mieli hankkia uusia kivoja nettituttuja. Toisaalta en tiedä riittäisikö datausaikani ja datausaktiivisuuteni yhteyden pitämiseen enää yhdenkään uuden ihmisen kanssa.

En jaksa etsiä mitään kuvia, paska postaus mutta eläkää sen kanssa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti