lauantai 23. heinäkuuta 2011

pepsi max + läppäri = itkevä vimmu

Note to self: 
älä kaada pepsi maxia koneen päälle, se menee rikki.


Olen pistänyt koneeni paskaksi. Todennäköisesti melko lopullisesti. Ei sillä että se olisi mikään maailmaaräjäyttävän hyvä ollut (enemmänkin mailmaaräjäyttävän paska, hidas ja laginen), mutta kyllä se harmittaa kun tajuaa rikkoneensa jotain, jonka kanssa on viettänyt tunteja päivässä viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan. Varsinkin kun se jokin pitää sisällään järjettömän läjän tärkeitä tiedostoja. 

Äsken rakkaani suostui kuitenkin käynnistymään, joten muuan nörttiystäväni mukaan tiedostot saadaan kyllä pelastettua. En päässyt kuitenkaan kirjautumaan sisään koneelle käynnistymisesta huolimatta, sillä näppäimistö vaikuttaa olevan auttamattomasti piupaupox ja väärin toimiva. 

Viime sunnuntaina sain puhelun jossa kerrottiin mansikoiden olevan niin lopussa että töitä ei enää ole. Heippahei, lähetäthän verokortin ja tuntilistan niin pistetään rahaa tulemaan sinnepäin. Noh... palkka tuli eilen ja suurin osa on kadonnut ensi viikolla kun (toivonmukaan) uusi kone saapuu ilahduttamaan elämääni. 

Tällä nimenomaisella hetkellä katson televisiosta paskaa muodonmuutosohjelmaa ja odotan meriä saapuvaksi meille. Voisin mennä siivoamaan huonettani hieman. Seuraavan kerran päivitän todennäköisesti uudelta koneelta.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti