keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

ruokaa ruokaa ruokaa ja jotain muuta


Työt sujui yllättävän nopeasti ja tuskattomasti, kotiin päästyäni pesin ensimmäisenä kanin. Söin ja aloin piirtämään... tai oikeastaan värittämään kuvaa jota olen väsännyt vuoden.

Ostin itselleni, siskolle ja siskon poikaystävälle hillomunkit paikallisesta leipomosta töistä tullessani, kaikki muu oli liian kallista. Vietettiin myöhemmin munkinsyöntihetkeä. Oli kivaa tehdä Heta ja Samuli iloisiksi.

Tulin koneelle ja kuuntelin pitkästä aikaa musiikkia. Löysin hyvää musiikkia ja hämmennyin.Löysin kivan blogin ja luen kauniita tekstejä. Meri soitti ja pyysi Harry-Potter -iltaan joka sisälsi kaikkien leffojen katsomisen. Sanoin ei ja harmitti. Itkin kaiken väsymykseni keskellä pari kyyneltä. Harmittaa edelleen.

Huomenna on töitä yhdestä kuuteen ja vihaan jälkimmäistä vuoroa. Tämä vuoro on pidempi ja ahdistavampi. Pidemmällä vuorolla on tylsistymisalttiimpi. Ja jalkoihin sattuu enemmän. No ainakin saan nukkua.

Laitoin tänään paavopesusieni hupparin päälleni pitkästä aikaa ja tuli lämmin olo. Oli mukavaa syödä munkkia paavohupparissa. En pelannut ollenkaan Kingdom Heartsia ja se on outoa.

Haluaisin palata kesäloman alkuun. Tai katsoa edes skinsiä loputtomasti kyllästymättä koskaan. 

Oikeastaan tänään on ollut hyvä päivä. Oikeastaan tekisi kamalasti mieli mennä korkeasaareen.


peeäs. haluan tälläisen paidan! ihana. mistä näitä saa?
peepeeäs. miksi hukkaan aina kaikki tiedostot joita tarvitsen?

hyvää yötä maailma.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti