sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

sukat


Asia jota rakastan lähes yhtäpaljon kuin sateenkaaria tai pupuja. Etenkin ihanat polvisukat ja ylipolvensukat on jotain niin ihanaa että ne saavat melkein maailman hyppäämäänpomppaamaan kiertoradaltaan. Rakkautta. En (taaskaan) kykene ymmärtämään miten sellaisen söpöyden on mahdollista olla olemassa.


Jos minulla olisi pirusti rahaa, voitte uskoa että huoneeni jokainen nurkka täyttyisi kauniista sukista. Täydellisistä pitkistä sukista. Rakkautta.

Nyt tahdon esitellä teille sukkataivaan, nettisivuston jolla käyn säännöllisin väliajoin kuolaamassa sukkia ja miettimässä mitkä sukat ostaisin jos minulla olisi varaa.

Istuessani tässä sohvalla sateenkaaripolvisukat jalassani ja kirjoittaessani rakkaudestani sukkiin, ajatelin myrkyttää mieliänne vielä muutamilla kuvilla sukista joita haluan... kyseiseltä nettisivustolta tietenkin. Tosin ihanimpia sukkia ei voi linkittää suoraan kuviin enkä jaksa alkaa kikkailemaan, joten joudutte nyt elämään ilman sateenkaarisukkakuvia.

Okei huijasin, otin itsestäni sateenkaarisukkakuvan laatua uuden koneeni ylipaska webbikamera. Mutta kuva on söpö, jopa mun lyhyet pikkusääret näyttää lähes pitkiltä, hämmentävää.2 kommenttia :