torstai 14. heinäkuuta 2011

terveydenhuoltoa ja elokuva

Mietin tässä miten terveyskeskuslääkäriksi päästetään ihmisiä jotka ei tunnu tietävän yhtään mitään yhtään mistään. Kävelin tänään rohkasti sisään lääkärin huoneeseen ja apeuduin kun olin jutellut hetken. Lääkäri selasi netistä oirekuvauksia ja päätti mikä mua vaivaa. Atooppinen ekseema. No shit? Enpä olisi osannut arvata.

Kirjoitin tähän pitkän tekstin puolitohelosta ja ärsyttävästä lääkäristäni, mutta totesin että en halua julkaista sitä. Pitkälti siksi koska se oli huono ja epämielenkiintoinen teksti, mutta osaksi myös koska henkilökohtaisuuden raja.

Pisti vain tosissaan hämmentämään terveyskeskukset ja sitämukaa koko terveydenhuoltojärjestelmä ja päädyin hetkellisesti miettimään kaikkia terveydenhuollosta kitiseviä ihmisiä ja tunsin myötätuntoa.

Sittemmin olen alkanut miettimään sitä kuinka karmiva paikka terveyskeskus oikeastaan on. Kuinka kukaan ei ole iloinen terveyskeskuksessa, kuinka kenelläkään ei ole kaikki hyvin.


Näin laboratorion oven edessä sohvan jonka päälle pyörryin pienenä verikokeen jälkeen. Oli hämmenvän nostalginen olo.

Kevennykseksi liitän loppuun maailman parhaan elokuvan kolmannen osan suoraan youtubesta. Asdfmovie 3 on silkkaa mahtavuutta (ja katsokaa nyt herranenaika kaksi ensimmäistäkin osaa jos ette jostain syystä ole niitä katsoneet.)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti