maanantai 15. elokuuta 2011

kaksitoista tuntia ?


Se on jännää kun pääsee koulusta kello kaksitoista kymmenen mutta on kotona vasta kahdeksalta. Olin tekemässä musikaalin käsiohjelman taittoa (hehehihi onneksi se on nyt lopullisesti ohi, ei enää ikinä), katsomassa musikaalivideota, kuolemassa tylsyyteen autokoulun teoriatunnilla (viimeisellä !) ja lopulta viihdyttämässä sonjaa kebabin lomassa. 

Kello kahdeksalta kiinnostaa ihan älyttömän paljon alkaa lukemaan filosofiaa tai vaihtoehtoisesti siivoamaan. Onneksi on kuitenkin myös kolmas vaihtoehto, englannin läksyjen tekeminen. Kiinnostaa kamalasti vastata perusteellisesti järjettömään läjään kysymyksiä sademetsistä. Melkein yhtä paljon kuin kiinnosta katsoa netistä videota metsureista jotka käyttävät apunaan hevosia koneiden sijaan ja vastata sitten liianmoneen kysymykseen joista en edes tiedä missä ne ovat.

Mutta onneksi löysin napin ja everything is ok now !!!

Oli tässä päivässä jotain hyvääkin. Keksin aiheen ja toteutustavan kuvataiteen lukiodiplomia varten. Se on ehkä lievästi korkealentoinen ja riski epäonnistumiseen on suuri, mutta rakastuin ideaani ihan liikaa, joten pystyn tuskin enää luopumaan siitä. Täytyy vaan toivoa että arvioijat ovat ideasta samalla aaltopituudella kanssani. 

Lopuksi tahdon vielä että klikkaatte kaksoispistettä seuraavaa linkkiä: 

ja awwiudutte. Näin minäkin tein. Tosin awwiutuminen ei ole kovin harvinaista kun on näin kovin vimmu. Eniveis jaan kanssanne muutaman ylisuloisen kuvan ja sitten painun nukkumaan, huomenna täytyy jälleen urakoida filosofian parissa. Tosin tähän väliin teidän on ihan pakko laittaa soimaan...


2 kommenttia :

  1. eih <3 sain kaksi uutta vierailemisen arvoista linkkiä suosikeihin. koska, no niin. nyt meen huomenna iloisin mielin kouluun jippii!

    VastaaPoista
  2. hihi ^^ noi linkit onkin ihan mahtavuutta !!! ja ewww voiei koulu... koulu ja iloisin mielin sopii harvoin samaan lauseeseen.

    VastaaPoista