sunnuntai 14. elokuuta 2011

lautapelejä ja vohveleita

Eilen kokoonnuttiin tyttöjen kanssa tiialle nauttimaan minun tiian ja merin väsäämästä viihdyttävästä ja mieltä ylentävästä yllätyksestä. Tunnin kuluttua yllätys oli ohi ja kaikki nauranut mahansa kipeäksi. Oltiin merin kanssa jo kengät jalassa lähdössä kunnes joku mainitsi sanan lautapeli. Ja niin sitä vietettiin tunnin sijaan ainakin viisinkertainen aika tiialla. Tehtiin vohveleita ja juotiin ihan liikaa pepsi maxia.

"en voi sanoa olevani ees sokerihumalassa koska pepsimaxissa ei oo sokeria"


Ootteko koskaan pelannu Craniumia. Mikäli ette ole niin suosittelen! En tiedä yhtään toista peliä jossa saisi tehdä käytännössä kaikkea mahdollista. Tässä pelissä saa hyräillä, piirtää (silmät auki ja silmät kiinni), näytellä, esittää asioita pantomiimina, selittää sanoja, vastailla tietokilpailukysymyksiin, muovailla ja tavata vaikeita yhdyssanoja kirjain kirjaimelta takaperin.

(Kuulostan mainostajalta mutta hehe ei haittaa, tätä sietääkin mainostaa) Kaiken lisäksi peliä pelataan pareittain (tai oikestaan minkä kokoisissa joukkueissa vaan) eli ei tarvi nolata itseään yksin! Oikeasti suosittelen lämpimästi. Ja mikäli jollakulla on tylsää niin adoptoin itselleni mielelläni kanssapelaajia.


Koittakaa huviksenne arvata mitä paikkaa koitin selittää ylläolevalla kuvalla. Piirsin sen silmät kiinni merille ja meri muuten arvasi. Paljastan teille postauksen lopussa mistä paikasta oli kyse.
Tässä kuvassa: tiia ja tiian nänni. Elisiis tiia muovaili nännin koska kortissa käskettiin. Sonja arvasi oikein ja tiia ja sonja liikkuivat eteenpäin. Oisko muuten hauskaa jos selitäisin koko pelin tällee juntisti kuvien avulla. No en selitä, pyydän anteeksi jos ehditte innostua. Tahdoin vain esitellä tiian nännin, hehe hauska juttu tajusitte varmaa jo.


Way too much pepsi maxia.


 "Don't touch my balls!"


 
 Ei voitettu mutta oltiin hyviä kakkosia merin kanssa !!! (heini ja amanda vei)


On kai ihan normaalia alkaa tekemään vohveleita kello yhdentoista jälkeen. Teki vaan mieli. Ja mä sain vispata kun niin kovasti halusin. Sit olin ilonen ja kaikki muutkin oli ilosia kun saatiin hyviä vohveleita ja vadelmia.


Joskus mietin miksi pitää aina ilmeillä kun ottaa kuvia kavereiden kanssa. 
Joskus mietin myös miksi mun kaverikuvissa ei ikinä näy kun toinen kokonaan, sitten muistan ett oon lyhyt.


Ja nyt, lähes viimeisenä on tullut aika paljastaa teille vastaus aiemmin esittämääni kysymykseen. Eli mitä paikkaa piirtämäni kuva esittää? Vastaus on hyvin yksinkertainen perunapelto. Ja nyt voitte viettää lopun päivää miettien mitä itse piirtäisitte jos teidän käskettäisiin selittää sana perunapelto silmätkiinni piirtäen. No ei tarvi oikeasti. Tai tehkää mitä tykkäätte, minä jatkan taru sormusten herrasta tuijottamista.

Tänään heräsin polttavaan haluun saada lihapiirakoita. Kävin pikasuihkussa (eli siis ylipitkässä 25 minuutin suihkussa, moralisoikaa minua tästä hyvästä) ja pyöräilin kauppaan hakemaan lihapiirakoita ja juustoa aamupalaksi. Oli hyvää. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti