tiistai 9. elokuuta 2011

mitäteintänään -postaus

Mulla on ainakin yksi kaksi kolme postausta kirjoitettavana ja tahtoisin saada ne kaikki aikaiseksi tänään. En kuitenkaan voi missään tapauksessa ahtaa kaikkia asioita yhteen postaukseen koska siitä tulisi muuten ihan way too kaoottinen jopa tämän blogin postaukseksi ja mulla poksahtaisi pää. Nyt näin ensimmäiseen postaukseen tahtoisin kertoa teille mitä olen puuhannut tänään.

Heräsin kauniisti kello seitsemältä (kiinnostiko eh?) ja pomppasin iloisena ylös (torkutin kunnes mut pakotettiin suihkuun). Söin aamupalaksi kanakastiketta ja lähdin kohti kantahämeen keskussairaalaa. Tapasin ihotautilääkäriä joka oli mukava ja lähdin keskussairaaalasta mukanani 5 uutta reseptiä ja 3 opasta atooppisesta ihosta. Nättiä. Nyt käytän pirun kallista taikarasvaa jonka tuoteselosteessa ei suositella paljoa auringonvaloa ja alkoholin sanotaan saattavan aiheuttaa mm. punoitusta.

Seikkailin tieni läpi hämeenlinnan synkkien katujen (äiti heitti mut autolla) rakkaan ystäväiseni luokse. Kyseinen ystävä oli (tiriririririririiririr jännitysmusiikkia)

!!! Säde !!!Oli iha ylimahtavaa viettää aikaa Säden kanssa. Sadepäivän kunniaksi tehtiin sadepäiväpuuhia eli katsottiin frendejä ja pelattiin lautapelejä. Mainittakoon että olin ensimmäisessä pelissaä sysipaska ja seuraavan voitin mennentullen (voikun rakastan näitä vanhentuneenkuuloisia paskoja lisäketermejä). Odotan yli-innokkaasti milloin pääsen uudelleen pupukaverille kylään. Selattiin myös kaikenlaista kiintoisaa koneella ja ajattelin liittää tähän kaksi ihanaa videota. Katsokaa ne.Lammille päästyäni menin hetimmiten autokoululle toiseksiviimeiselle teoriatunnille ja osasin muuten avata auton konepellin! 

Äsken söin taas kanakastiketta ja nyt taidan lopettaa tämän postauksen ja muokata kuvat seuraavaa varten. Adios.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti