maanantai 8. elokuuta 2011

ruokaa autokoulua ja omakehuaHeräsin tänään puoli yksi ja tajusin nukkuneeni vuorokauden sisään karkeasti arvioituna kahdeksantoista ja puoli tuntia. Nyt ei väsytä. Siivosin puolet huoneestani ja kyllästyin. Aloin mukamas lukemaan filosofiaa, mutta päädyin hakemaan koneen ja katsomaan pokemon elokuvaa. Lähdin pyöräilemään autokoululle koska teoriatunti. Tajusin kuitenkin jo ennen matkan puoltaväliä eläväni iloisesti tunnin etuajassa. Kävin sitten kaupassa ostamassa kanakastikeaineksia ja pyöräilin takaisin kotiin. Pihalla soitin autokoulun opettajalle joka ei tiennyt yhtään sen enempää kuin minäkään olenko jo käynyt kyseisellä teoriatunnilla. Tästä syystä lähden kaksikymmentäkaksi yli neljä jälleen pyöräilemään autokoululle, ihan vain varmuuden vuoksi.

Ostin kuitenkin hyvää leipää ja nyt ei edes harmita että joudun pyöräilemään edestakaisin. Tosin eihän tuo alle kilometrin matka nyt mikään päätähuimaava ole.

Kanakastikkeesta sen verran että se on aivan järjettömän hyvää (omakehua ihanaa hehehe). Mulla on ehkä maailmankaikkeuden paras resepti ja harkitsen vakavasti että onnistuisin vihdoin kuvaamaan sen ja jakamaan kanssanne tässä blogissa. Se on nimittäin ehkä parasta ruokaa jota osaan tehdä (ei sillä etteivät kanasalaatti, jauhelihakastike, guacamole ja lihapullat olisi myös tajunnanräjäyttävän hyviä. nam tuli nälkä vaikka syön parasta aikaa leipää).

ps. "parasta aikaa" ilmaus alkoi juuri ärsyttää minua koska en voi kirjoittaa sitä yhteen niinkuin ahhh niin ihanasti tykkään kirjoittaa kaikki vastaavanalaiset ihmeilmaukset. pirun kaksois aaaaaaa

pps. tajusin ettei tässä postauksessa ole yhtäkään kuvaa joten lisään alkuun jotain randomia mitä satun löytämään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti