tiistai 23. elokuuta 2011

se tunne kun on oikeasti alien


Juuri silloin kun pitäisi lukea filosofiaa sitä saattaa vaikka löytää netistä kivan sivuston jolla ottaa kuvia itsestään webbikameralla (enhän mä muuten muttakun äiti vei kameran).

Ja siitä ei seuraa mitään hyvää.. paitsi muutama söpö kuva ja kasa niin hauskoja että mahaan alkaa sattua nauraessa.


Olin tänään ihan söpö. Kävin hyppytunnilla tekemässä kuviksen diplomikurssin tunnin ja peruskoululaiset alko ärsyttämään mua niiin paljon että teki mieli hakata päätä seinään. Ja samalla muistelin kuinka itse olin kasilla aivan täysin yhtä ärsyttävä.. ellen ärsyttävämpikin.


Mulla oli kiva paita (mekko) ja pipo päässä, olo oli mukava.

Kuviksenluokan maceilla dataillessani ja etsiessäni inspiraatiokuvia mietin että mikä järki on käyttää pirusti liikaa rahaa ja ostaa koululle 7 macia (+2 macin kannettavaa opettajille), kun kukaan ei saa niitä pysymään kunnossa. Ne koneet lagaa enemmän kun mun entinen kone, ja se on paljon se.

Tosin kaipa nekin pysyisi paremmin kunnossa jos jokaista pirun peruskoululaista ei päästettäsi häröämään niille ja tuhoamaan kaikkea.. ei peruskoululaisille kannata antaa mitään turhan arvokasta.. oikeasti.Jopa tekstinkäsittelyohjelma onnistui lagauttamaan macin niin pahasti että sain odotella viitisen minuuttia että se alkaisi jälleen toimia... Ja meidän ainut mactaitoinen opettajakin päätti lähteä meitä karkuun tampereelle ja hyljätä meidät. Kannan kaunaa hexulle, maailmankaikkeuden parhaalle kuviksenopettajalle.

Tähän väliin lisään välikevennyksen joka liittyy ehkä otsikkoon...


Eniveis. Ei muissa kuviksenopettajissakaan mitään vikaa ole... mutta niin.. hexua on vaikea, ehkä jopa mahdoton päihittää.


Koulun jälkeen katsoin jakson pokemonia, otin päiväunet ja aloin lukemaan filosofiaa. Ahkeran lukemis ja ihmettelyhämmästelyhetken jälkeen tein iloisena itselleni risottoa ja se on namia.

Ei mulla muuta, viettäkää kiva ilta.


Nyt pitää enään tarkistaa onko huomenna englantia ja mikäli on niin tämä tyty on kusessa yhden jutun kanssa.

3 kommenttia :

  1. siis KYSYMYS onko hexu lähteny pois kokonaan vai?! en kestä. On ikävä sitä.

    VastaaPoista
  2. Jep, käsittääkseni se lähti ihan semilopullisesti tampereelle yritystään pyörittämään kun kyllästy pitkiin työmatkoihin ja jotain. Lupaili kyllä että tulee penkkareihin käymään

    VastaaPoista