keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tämä ei tule koskaan olemaan muotiblogi


Totesin että oon ehkä maailmankaikkeuden surkein asukuvien ottaja. Niinpä totesin että ou gaad musta ei ehkä tulekaan koskaan muotibloggaajaa ja huokaisin helpotuksesta. Tossa yllä näkyy eniveis omalla epämääräsellä tavallaan mitä mulla oli tänään päällä. Tykkään siitä kuvana hirmusesti mutta tarkotustaan se ei kyllä aja. Hyppelin kouluun iloisesti mekossa, risoissa sukkahousuissa ja liivissä. Olin tosi suloinen.


Lisää söpöysherutusta. En oo pitkään aikaan julkassu naamakuvia itestäni niin olihan sitäkin pakko harrastaa taas vaihteeksi. Ah naamakuvien ottamisen iloa.

Totesin myös että lääkärin määräämän maagisen silmänympärystaikarasvan takia en voi käyttää meikkiä määrittelemättömään aikaan. Siis niin pitkään kunnes iho on täysin parantunut eikä mulla ole pienintäkään aavistusta milloin niin on tapahtunut. Rasva vaikuttaa mun immuunijärjestelmään ja sitäkautta autta atooppiseen ihottumaan ja kaikkeen. Auringonvaloa pitää välttää ja alkoholin käyttäminen saattaa aiheuttaa punoitusta.


Mulla ei oikeesti ollut edes mitään asiaa. Huomenna koulupäivä koostuu matikasta, hyppytunneista ja kahdesta aineesta joita en muista. Eniveis hyppytunneilla meinasin syventyä pitkästä aikaa filosofian ihmeelliseen maailmaan ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Kirjoituksiin ei tosiaan ole kun se reilu kuukausi aikaa ja paniikki sekoittaa tämän pienen tytyn pään pian.

No nyt painun nukkumaan etten ole huomenna vihainen mörrimöykky murmur.

2 kommenttia :

  1. tuli tässä mieleeni, että minusta sinä näytät ihan minun pikkusiskon kaverilta ja kaverin pikkusiskolta.

    VastaaPoista
  2. awww :D:D:D mahtavaa näyttää pikkusiskon kaverilta ja kaverin pikkusiskolta! how cool is this :D

    VastaaPoista