torstai 18. elokuuta 2011

Tyypillinen atoopikko habitus

Ei oo varmaan mitään hienompaa kun kuulla nyan catin soivan koulun keskusradiosta ja tietää että se on sun ansiota! Tai ehkä onkin mutta sillä hetkellä se tuntui hienoimmalta asialta mitä koulussa ylipäätään voi tapahtua. Pidin tänään aamunavauksen.

Opeteltiin matikantunnilla kivoja asioita ja onnistuin silti failaamaan läksyt useammin kuin ehkä koskaan ennen. Hyppytunnilla piti lukea filosofiaa, mutta päädyin syömään karkkia ja odottelemaan innokkaita ruotsinopiskelijakavereita koululle.


 RANDON VÄLI-INFO
Vastaanotin pari päivää sitten suhteellisen suuren kasan kuvia tiian vanhasta puhelimesta ja tällä hetkellä tahdoin jakaa kanssanne ylläolevan kuvan. Kysessä on yläasteen väripäivä vuodelta jotakin.

Kotiin tultuani lähdin kylälle hoitamaan tärkeitä asioita elisiis käymään kirjastossa, kaupassa ja paikallisessa krääsäkaupassa. Krääsäkaupasta mukaani tarttui kasa kartonkia, koska kartonkia tarvii yksinkertaisesti aina.


RANDON VÄLI-INFO NUMERO KAKSI
Sain pari päivää sitten uuden ennätyksen kisupelissä ja olin superilonen koska noi pisteet on (ainakin tämän hetkisen tietoni mukaan) ihan vaikuttavat. Korjatkaa ja lytätkää minut jos olen väärässä.

Hemmottelin itseäni kanasalaatin kevyellä eli -without pasta- versiolla ja sittemmin sinkkuelämän katselemisella. Äsken hemmottelin myös Suloa ja käytin pupuherraa ulkona.

... ja tosiaan, pitäisi lukea filosfiaa... voisin alkaa tekemään syntymäpäiväkorttia annille.

Sain keskussairaalalta kirjeen jossa oli lappu joka sisältää kaikenlaista mukavaa tietoa käynnistäni sairallassa. Eniten kuitenkin huvitti Status kohdan viimeinen lause.

"Tyypillinen atoopikko habitus."

1 kommentti :

 1. Moi,

  Mulla on myytävänä kasvovoide ja muita tuoteita mitkä oikeasti auttaa atooppiselle iholle. Katso tästä:

  http://www.huuto.net/kohteet/kuiva-herkka-atooppinen-iho/221463813

  Tuote on apteekin laatuna ja silti ei ole kallis. Käyn sitä itse ja puoli vuotta ja mun 5 eri ystävää kenellä on atooppinen iho myös tyykkä paljon!
  Tarkista myös mun muita kohteita.

  VastaaPoista