perjantai 26. elokuuta 2011

Vessapaperia ja hämmennys

Isi herätti mut tuntia ennen herätyskellon soimista, jotta ehtisin soittaa mummille haluaako se ostaa vessapaperia (jota on btw myynnissa semiedulliseen hintaa, jättäkää kommenttia jos kiinnostaa)... Nyt oon ollut kaks tuntia hereillä ja teen pitsaa, koulu alkaa tunnin päästä.

Mut on vallannut myös aamuhämmenys syystä jota en ehkä edes aio kertoa tähän. Joo en kerro hehe koska emmätiä en halua nyt juuri sitä tähän kirjoittaa. Ehkä joskus. Tai sitte ei.

Eniveis, tätäkään mun ei pitänyt kertoa, mutta tein eilen mahtavanihanan ostoksen joka saapuu ilahduttamaan mun päiviäni jossain kohti ensi viikolla ja olen ihan dfkdsölfksdöklfsöl odottaessani sitä. Tahdon tahdon tahdon tahdon tahdon !!!

Sisko teki just omenapiirakkakakkujuttulia ja se näytti namilta ja tuoksu joululta ja syksyltä yhtäaikaa ja tuli tosi hyvä mieli. Ei mulla muuta, random aamupostaus vain. Hyvää päivänjatkoa maailma.

1 kommentti :

  1. KUINKA EDULLISEEN ja voinko ostaa silleen että maksan sitten kun opintotuki tulee????? ja vastaa mulle mieluummin vaikka facebookissa etten unoha XD

    VastaaPoista