maanantai 26. syyskuuta 2011

ehkä onkin niiiin, että elän vaaiiiin kerran.


Toisinaan näytän poikkeuksellisen paljon pikkulapselta. Nyt on yksi niistä hetkistä. Tosin se on mun mielestä lähinnä supersöpöä ja ihananmahtavaa. En tiedä miksi. Ehkä osa musta ei halua olla vielä kahdeksantoistavuotias mukaisolapsi. Oon ihan vaan pikkuvimmu kiitos.

Huomenna kun palaan kotiin maailmalta niin mulla on mukanani ylläri joka on kanssa niin super ettei mitään rajaa. Oon aivan yltiöinnoissani täällä hihii.

Kirjotin joskus ehkä mahdollisesti tänne siitä, kuinka alan aina yllätäen hokea jotain sanaa ja siten tungen sitä jokaväliin. No se sana on nykyään super. Ei mitään käsitystä mistä tämäkin sitten sai alkunsa. Kaikki vaan on nyt ihan todella mahtavan upean superhienoa ja superihanaa. Vaihteeksi positiivinenkin asennoituminen.

Sitäkään en kai kertonut että filosofian kirjoitukset meni aika mahdikkaasti. Tulokset lähti matkaamaan kohti yyteeällää ällänä (olipas monta älälälälälllläää äännettä). Toisaalta ehkä ei pitäisikään kertoa tästä tässä, koska on semmonen hieman pienehköä suurempi pelko että tulokset tulee tippumaan sen yli 3 pistettä ja sitten ollaankin ihan naama mutrussa een papereiden kanssa. So sad.

Oon aivan järjettömän koukuttunut facebookissa olevaan the sims socialiin. Ystävällisesti koukutin myös koko kaveriporukan samaiseen peliin niin pahasti, että eilenillalla tähän aikaan kävi kyseisessä pelissä aikamoinen vilinä. Varmaan minuutin välein tupsahteli viestejä joissa pyydettiin lähettämään milloin mitäkin pelissä tarvittavaa. Koeviikkohan onkin todella optimaalista aikaa koukuttua fb peleihin eikös eh?

Keksin tänään myös aika super(äöäyh)mahtavan projektin koko ensi vuodeksi. En jaksa odottaa! Oli vielä jotain kerrottavaa aivan takuuvarmasti mutta hitsivieköön tää on jo ihan hirmuisa monsteripitkäpostaus joten ehkä lopetan tähän pisteeseen joka seuraa seuraavaa tätä sanaa. tätä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti