tiistai 13. syyskuuta 2011

"ehkä susta vielä joskus tulee aikuinen"Sain tänään (aikaisen) synttärikortin postissa. Lähettäjästä ei ole pienintäkään ideaa (paitsi helsingin postileima antamassa suuntaa), mutta tulin hirmuiloiseksi ja sitten oli aikalailla mahdotonta keskittyä filosofiaan.

Meri tunnusti tänään ensimmäistä kertaa että musta voikin ehkä joskus kasvaa aikuinen. Näytin kuulema aikuiselta.. Tiedä sitten.. ehkä se johtui vaan hämäävän korkeista korkokengistä.

Mietin sitä, että vaikka pitäisi kai jännittää ja olla innoissaan täysi-ikäisyyden lähestyessä niin mulla on lähinnä aivan täysin normaali olo. Ehkä se tulee sitten myöhemmin. Maanantaina kumminkin kirjoitukset, joten sitä iloisuutta kompensoimassa on mm. ystäväni stressi, paniikki ja huonot minäpystyvyysuskomukset.

Mutta ehkä musta joskus tulee iso tyttö. Tai sitten ei, ehkä pysyn mielummin aivan pienenä vimmuna. Riku sanoi tänää että mun kengät näyttää kirjavalta oksennuskasalta, mutta niissä on yksi positiivinen asia, se että näytän pidemmältä. This is why I like my friends.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti