tiistai 27. syyskuuta 2011

en näytä itseltäni tänään ilmeisesti


!!! YLLÄTYS !!!

Uskaltauduin tänään makoilemaan mukavan lävistäjän penkille ja pitelemään huultani ylhäällä kun neulaa survottiin mun lävitse. Eikä se edes sattunut (koska tämä pitää aina mainita). Oon aivan superyllättynyt ja innoissani että uskalsin! Sitäpaitsi oon rakastunut siihen että tää koru on just niin häiritsevän ja oudon näkönen. Ja siihen ajatukseen että pian totun siihen ja sitten tää häiritsevyys ja outous on suloinen ja kaunis osa mun suloista ja kaunista olemusta. Mutta how cool is this? Oikeesti oon nyt aivan järjettömän iloinen!

Palaan pelaamaan the sims socialia. Olkaa mitä mieltä haluatte (koska tiedostan että valtaosa on varmaan sitämieltä että aivan järkyttävää ja hirveää ja rumaa marimarimari) mutta mä pidän tästä ihan hirmupaljon! I'm in love!

4 kommenttia :