torstai 1. syyskuuta 2011

filosofiapokemon, pokemonfilosofiaa

Tulin ihan tosissaan tunti sitten koneelle että kattoisin jakson pokemonia syödessäni leipää ja kappas vaan tässä mä istun ja kohta katson pokemonia. Tää alkaa käydä sairaaksi.

Iloisesti voin kuitenkin ilmoittaa että filosofian lukeminen tulee jälleen pian kohta edistymään sillä sain etiikkakurssin luettua läpi (ainakin melkein kokonaan ja sisäistäen asiasisällön) ja pääsin lukemaan FI3 kurssin kirjaa, eli sitä toista niistä kahdesta mielenkiintoisesta ja kivasta kirjasta.
Koska tämä on jonkintasoinen lifestyleshaibarandomiusblogi niin koen asiakseni laittaa myös kuvia elämäni sisällöstä. Olkaa hyvät, kuvia pokemon jaksosta jota katsoin taannoin. Tänään tosin otin kuvia myös ruuasta mutta oon liian laiska laittamaan kuvat koneelle ja käyttämään ne gimpin (eww) kautta. Oon toi pokemon. Tai ainakin meissä on samaa näköä ja jonkinlaista oudon seesteistä maanista lagausta. Samaistun. Ja en oo ainut joka mua kutsuu toksi. Mikä sen nimi olikaan. Slowpoke. Arvatkaa googlasinko.

Mutta nyt kutsuu pokemon ja sitten determinisimi, indeterminismi ja ne kaikki muut hauskat käsitteet. Hegelin maailmanhenki ja mitähän näitä nyt oli. Hupaisaa hommaa. Käsitekartat here i come.

2 kommenttia :

  1. Löydän itseni häällyyttävän usein ajattelemasta "vielä yksi jakso pokemonia", joten osaan niiin samaistua tuskaasi!

    Slowpoke on ihan jees, mut Charmander on kyl kingein.

    VastaaPoista
  2. Awwwww, charmander on kyllä söpis, mutta mua jäi häirimään kun ainakin siinä ihan ekassa jaksossa missä se on sen silmät näyttää hetkittäin olevan jotenkin hirmusen kaukana toisistaan ! Tosin se jakso oli muuten niin sympaattinen ja charmander niin ylisöpö ja lutunen ja sulonen ja empatiaa herättävä että ei se mitään ;___; on sekin kyllä yks rakkauspokemon.

    VastaaPoista