torstai 8. syyskuuta 2011

kaakaota ja yli-innokas kani


En ole edelleenkään lukenut filosofiaa, enkä usko että aion avatakaan yhteiskuntafilosofian kirjojani tänään. Mulla on nyt lepopäivä. Piste. Tiia kävi kaakaolla ja sain ystävänlahjan aka. tii oli polttanut mulle levylle erään hauskan kaveripiirin sisäisen jutun, jota olen odottanut viime joulusta asti. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan i guess.

Oli mukavaa. Nyt pitäisi lukea enkun sanoja ja arvatkaa huvittaako? vihje: ei huvita sitten yhtään.

Äitin käyntikortit tuli postissa ja mun huulen yläpuolella on kuiva atopialäntti. Muutenkin mun naama kokee atooppista kuolemaa ja tuntuu ettei mitkään rasvat auta. Tämä johtaa siihen että raavin ja revin kuivia kohtia saaden naamani vuotamaan verta. Ei niin kovin kaunista.

Mulla oli tänään eläinpaita ja kalevalakoru. Ettäs tiedätte. Nyt teen jotain hyödyllistä (niin vittusaatana!)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti