torstai 29. syyskuuta 2011

Syväluotaava analyysi matematiikan kokeesta + shaibaa


Jälleen todistusaineistoa siitä, kuinka loistava oon ottamaan valokuvia. Ei ehdottomastikaan kannata tarkistaa zoomausta ennen naamakuvien ottamista. Tosin tiia esitti vahvan argumentin tän kuvan (kuvaustavan) puolesta toteamalla, että harvoja kuvia omistetaan tällätavoin nenille. Aina otetaan silmäkuvia ja suukuvia, mutta saanen hei kysyä, missä on nenäkuvat? Järkyttävää ruumiinosarasismia.

Muttaniinjoo jee tosiaan tänään oli matikan kokeet ja tää lause on typerän kuulonen. Koe oli siinä mielessä hyvin hämmentävä, että en kokenut osaavani ensimmäisiä tehtäviä joiden (tosin ilman perusteita) oletin olevan helpoimpia. Puolet ajasta meni ensimmäisten tehtävien turhaan miettimiseen ja kyvyttömyyteni toteamiseen. Näinpä jäi puolet vähemmän aikaa laskea ne tehtävät, jotka osasin. Kaikki osaamani tehtävät oli hirmuisen pitkiä ja siksi pelottaa, että on tullut satajayksi laskuvirhettä. Hurjaa.

Oli muuten herkkää huomata laskun lopussa merkkivirhe sen alussa. Merkkivirheen takia mun nollakohtana oli esimerkiksi 2-neliöjuuri2 mukavan 3 sijaan. Oikeesti tuntuu että tuhlasin aikaa way too much aivan turhaan. Jotenkin olin aivan pihalla kaikesta. Hurjistuttaapa edelleen. Tuli huono teksti, korjaan asian laittamalla näytille ensin kuvan matemaattisesta epätoivosta ja sen jälkeen randomsöpön naamakuvan. Enjoy.


4 kommenttia :

 1. sinä olet nainen kaunis!

  VastaaPoista
 2. ooooh no mutta kiitos kamalasti ! :) aw

  VastaaPoista
 3. Vaimoseni olet suloinen :3

  ps. http://my-life-in-fairytale.blogspot.com/2011/09/awardi.html <-- siella on sinulle haaste :-))

  VastaaPoista
 4. oooooh oooooh kiitos ja ooooh ooooh oooh haaste mahtavuuttahei !

  VastaaPoista