maanantai 5. syyskuuta 2011

Tieto on valtaa -- Francis Bacon

Yritän löytää positiivisia puolia siitä että sisko ei asu enää kotona. Toistaiseksi ainut, jonka olen keksinyt on vapaa käyttöoikeus vaatteisiin, jotka sisko on jättänyt kotiin kaappiinsa. Toisaalta tämänkin positiivisuudesta voidaan olla montaa mieltä.

Eilen löysin itseni katselemasta peilistä kahdeksasluokkalaisen sveapipo -teinin näköistä pientä tyttöä. Se on kummallista miten mustien collareiden ja oranssin topin päälleni pukeminen sai mut näyttämään niin pieneltä ja nuorelta, siis ihan ruumiinrakeenteeltanikin.

Tänään olen näyttänyt tylsältä, vaikka päällä oli melkein kivoimmat farkut, lukenut liian vähän filosofiaa ja käyttänyt ihan liian rumaa kieltä (en ymmärrä mistäsyystä vittusaatana vakiintui mun normaaliin arkisanavarastoon).

Maito ja keksit toimivat mahtavana korvikkeena filsofian lukemiselle yhdessä frendien katselun ja blogien selaamisen kanssa.


Oltiin purkamassa musikaalitavaroita koulun läheisellä varastotilalla, jota tuttavallisemmin venttiilihalliksi kutsutaan, kun rakastuin objektiin. Objekti on oikeasti ehkä osuvin sana kuvaamaan tätä geometrista ja matemaattisen näköistä rakkausesinettä. Jonkinlainen kehikko se kai yrittää olla, tiedä sitten mikä sen alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut.

Sain turhana tilantäytteenä olleen objektin ihan ikiomaksi. Nyt olen viettänyt vajaan viikon ideoiden kaikkea mahtavaa ja upeaa mitä tuosta voisi tehdä.


Oon jälleen ajautunut suureen pukeutumisahdinkoon, kun tuntuu että käytän päivästä päivään samoja tylsiä perusvaatteita. Lupasin siis itselleni, että kirjoitusten ja koeviikon jälkeen tämän on muututtava! Nyt toivon sormet ristissä, että jaksan pitää lupaukseni, siitähän seuraisi kuitenkin loppujenlopuksi vaan kaikkea kivaa ja hyvää kaikille.

Olen myös kaavaillut jotain erittäin jännittävää ja mahdollisesti aivan maailmamullistavan hienoa hiuksilleni. Mutta enpä kerro mitä! Pitkälti siksi koska en tiedä uskallanko koskaan toteuttaa suunnitelmaani kaiksessa hienoudessaan... Olen kuitenkin vain pieni ja arka vimmu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti