perjantai 9. syyskuuta 2011

way too much filosofiaavälillä se hämmentää, kuinka hyvää musiikkia löytyy isin levyhyllystä... tosin enpä ole ikinä ollut sellainen juntti kakara jonka mielestä kaikki isin kuuntelema musiikki on shaibaa. oikeastaan tykkään aika laajalti isin aarrehyllystä. tänään tuli postissa ylläoleva ihanuus. tykkään paljon. kannattaa kuunnella valkyrianssia se on ihanan rennonletkeetä suomalaista musiikkia. plussana tietenkin se että yksi bändin jäsenistä on isin tuttu.

muita isin levyhyllystä bongattuja helmiä mainitakseni lynyrd skynyrd (ja oikeastaan muukin south'n rock mitä isillä on, lynärit vaan ihan ykkösenä) CMX ja useat vanhat blueslevyt. lapinlahden linnut oli kanssa aika letkeetä kuunneltavaa. tosin se levy taisi olla van lainassa kirjastosta.


 "varo, sä tuut raskaaksi!"

tässä on mun mahti kalevalakoru joka on saatu niinkin kalliilla kuin ilmaiseksi sellaisesta lähteestä kuin äiti. se vaan saapui pari vuotta sitten mun luokse ja antoi vanhan korunsa mulle. enkä edelleenkään tiedä mitä tein ansaitakseni sen. äiti kertoi sen olevan hedelmällisyyden symboli. nice one. nyt tiia raukka pelkää että tulen raskaaksi.


tämä viimeinen kuva edustakoon ahdinkoa jossa kieriskelin opiskellessani yhteiskuntafilosofiaa ja miettiessäni naminaminamiruokaa (josta on btw tulossa ohje blogiin jokupäivä tässä kun jaksan kirjoitela ja muoksia kuvia) jota saisin ahkeran lukemisen jälkeen.

huomenna ois ohjelmassa way too much (miks kirjotan nykyään englantia niin paljon. ja puhun myös muuten. jänskää) filosofiaa ja tyttöjenilta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti