perjantai 30. syyskuuta 2011

yksi kaksi kolme mandriinia

 Tää on niinku jotain mielenkiintosinta ikinä. Lukekaa hei ehdottomasti tää. Tulee vaan mieleen vimmu14vee joka väsäs näitä gallerian päiväkirjaa vähintään viistoista päivässä. This is so much fun.

Oletko lähiaikoina ollut onnellisempi kuin koskaan?
- näääh. vaikka oisinkin niin tuskin osaisin vastata tähän kysymykseen että olisin. onnellisempi kuin _koskaan_ on aika pirun vahvasti sanottu. ihankun mä kykenisin muistamaan kuinka onnellinen oon ollut joskus. onni on (surun ja muiden vahvojen negatiivissävytteisten tunteiden kanssa) semmonen tunne, että se tuntuu aina ylitsepursuavalta. melkein aina onnellisena vois sanoa olevansa onnellisempi kuin koskaan. tuskin se onni kuitenkaan aina edellistä suurempaa on, se on vaan semmonen jännä illuusio että tällä hetkellä kaikki tuntuu merkityksellisemmältä kuin se tulee tuleivaisuudessa mietittynä tuntumaan.

Onko farkuissasi (tms. housuissa joita käytät usein) reikiä tai repeämiä?

- no siis oikeestaan käytän usein vaan mustia farkkuja ja niissä just ei taida olla! ei kyllä haittais ollenkaan vaikka oiskin koska mun mielestä repeemät ja kulumat kertoo elämästä ja siitä että vaatetta on rakastettu ja sitä on käytetty. söpöyttä. muttaniin ei ole. on sitten erikseen semmoset paikatut ja revityt siniser farkut, mutta emmä niitä usein käytä ku en oo oikein housuihminen vaan, sankari kun olen, tykkään hyppiä sukkahousuissa.

Milloin viimeksi näit henkilön, johon olet ihastunut?

- öhöhöhö ihastuminen mitä se on. oon ihastunut kaikkiin ja en keneenkään.

Nukutko vähintään 8 tuntia yössä?

- joo kyllä mä yleensä. tai nykyään vähän tuppaa usein lipsumaan ja nukun vaa seittemisen tuntia muta otan kii viikonloppusin. pyrin aina mahdollisimaan lähelle yheksää tuntia pääsemään kuitenkin. oon kovin uninen lapsi, en vaan osaa asettua nukkumaan koska duracell patterit ja tietokone.

Jos joku tulisi kotiisi kun olet viettämässä "laiskaa päivää", mitä luultavimmin olisit tekemässä?

- tietokone, kingdom hearts, frendit, spyro... 


Pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?

- en tykkää kysymyksestä koska onnellisuutta on mahdotonta määritellä täydellisesti. toisaalta kysymys olikin että pidänkö itseäni onnellisena muttaniin. en halua vastata kiitos. 


Kannatko kenenkään kuvaa lompakossasi? Jos kannat, kenen?

- en mä kun mulla on tommonen vammakas kukkaro jossa on aika hankalaa kantaa kenenkään kuvaa

Mistä herkusta sinun on lähes mahdoton luopua?

- karkeista ja pepsistä maxista. kaikesta mitä nyt ylipäätään tekee millonkin mieli. itsekuri nolla.


Kutsutko kavereitasi lempinimillä vai heidän oikeilla nimillään?

- lempinimet on aika rakkautta. mutta jos tyypillä ei satu olemaan lempinimeä eikä se ole helposti väännettävissä tai en tunne tyyppiä riittävän hyvin niin sitten ihan oikealla nimellä.

Oletko tyytyväinen syntymäkuukauteesi? Jos et, milloin olisit halunnut syntyä?

- syyskuu on ihan jees. onhan meitä syksyn lapsiakin pakko olla, mitä sitten että kaverit täyttää vuosia yheksän kuukautta ennen mua? oon ihan okei asian kanssa, ei oo mitään ongelmia tullu tähänkään asti.


Inhoatko verikokeita?

- no ei se ny mitää erityisen mukavaakaan oo kun sua rei'itetään ja sitten valutetaan viis putkellista verta ulos... mutta en kai mä inhoa inhoa, en vaan tykkää.

Oletko kokeillut nuuskaa?

- hyi en


Onko kaikki isovanhempasi elossa?

- joo on ne kyllä! mulla on aika nuoret vanhemmat ja nuoret isovanhemmatkin että kyllä ne vielä mennä porskuttaa vuosia!

Mitä teet huomenna?

- käyn koululla huikeat kaksikymmentä minuuttia ja sitten tuun kotiin lagaaman. jos jaksan käyn tarkistamassa on meidän takapihan metsätiepolkujuttu kasvanut ihan umpeen ja mahdollisesti käyn kävelemässä. pelaan ehkä pleikkaria ja oon koneella ja illalla lähden pileisiin.

Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?

- no lähinnäpä nuo pileet ja viikonloppuvieras.

Mitä odotat tällä hetkellä?

- hmm.. tää on paha. odotan sitä aikaa kun saan asua sulon kanssa vuokrakämpässä ja opetella elämään omaa elämääni. lyhyemmällä aikavälillä odotan kirjoitusten lopullisia tuloksia. odotan matikan kokeiden takaisin saamista. odotan italiaan lähtöä vajaan kahden viikon päästä. onhan näitä. elämä on täynnä odottamisen arvoisia asioita ME LIKES!

Kaipaatko menneisyyttäsi?

- luulen että aika moni ihminen kaipaa osia menneisyydestään. aika kultaa muistot, kliseitä heitelläkseni.

Ketä halaisit nyt jos saisit halata ketä vaan?

- koko maailmaa!


Tahtoisitko olla jossain muualla nyt?

- no kyllähän niitä paikkoja keksii jos alkaa miettimällä miettimään. ei tää perjantainen keskiyöndataaminen nyt ehkä mitään maailman supermahtavinta tekemistä ole. mutta en valita. ilman tätä kysymystä en olisi kaivannut muualle joten kai voin hyvillä mielin vastata että en mä erityisesti tahtoisi olla muualla nyt. en pahitteeksikaan pistäisi tosin. lontoo tai new york vois olla ihan kiva?


Oletko hiljainen vai äänekäs?

- tää vaihtelee aika hurjan paljon. isossa porukassa tuppaan olemaan melko hiljanen, mutta jos sille päälle satun että on selitys menossa niin äänen taso tykkää nousta melkosen korkealle hihi. asiaa ei yhtään auta se, että mulla on poikkeuksellisen korkea helarikimitys pikkutytön ääni. just semmonen hunajaa korville eikutä.


Mitä aiot kesällä?

- ens kesänä? me mennään merin ja tiian kanssa reilaamaan! how cool is that? ihan mahtavuutta! sittenhän sitä vois vaikka muutella pois kotoa! jännä kesä tulossa. ihan iso vimmu pitäisi osata jo olla sillon. selvitä hengissä maailmalla ja kaikkea. mitenköhän mahtaa käydä.

Mitä sanoit viimeksi?

- "joojoo" vastauksena retoriseen kysemykseen pitäisköhän olla jo kone kiinni.


Montako tyynyä sinulla on nukkuessasi?

- yksi. mielellään pehmeä ja sopivan viileä. ei liian paksu muttei liian lituskakaan.

Oletko koskaan nähnyt saman unen toistuvasti? Millainen se on?

- pienenä näin aina semmosta ns. fantasiatarina henkistä unta missä oli joku suuri sota ja juoksin rinnettä ylös karkuun ja sielä tuli semmosia jänniä vähänniinku huoneita ja juoksin vaan huoneesta toiseen rinnettä ylöspäin ja sit sain joltain oudolta olennost pussillisen glitteritaikajuttua. en ikinä muista mitä se oli tai miten tää päätty mutta kai se jatku tota samaa kaavaa toistaen.

Ärsyttääkö sinua, jos joku rupeaa neuvomaan sinua?

- joo. luulen että kuka vaan joka on joskus neuvonu mua tietää tän. oikeesti oon tosi ärsyyntymisherkkä jos joku tulee neuvomaan. oivoi vähän käy sääliksi kivoja neuvojia.


Osaatko sinä keittää kahvia?

- herranen aika mä muuta kotona teekään. noei. mutta aika usein sitä pistetään lapsi keittämään aikuisille kahvia murmurkatkeruus. oon sentään ainut tässä perheessä joka ei kyseistä litkua juo. mutta mikäs siinä, kahvinpurut tuoksuu tosi namille.


Pidätkö hiuksistasi?

- ihan kyllä tykkään. nää on kasvat hirmuisen pitkiksi. tämmönen blondi kuollut rotan häntä uuhaah. kai näille vois jotain tehdä muttakun meh kattokaa kun jaksan.

Menisitkö syömään George W. Bushin kanssa, jos se olisi mahdollista?

- luulen etten uskaltais


Suosikki vuodenaikasi?

- kevät ja syksy awwaww


Lävistyksiä?

- mun rakas smiley! tsihih!


Nukutko TV päällä?

- arvatkaa kakstoista kertaa luinko "nukutko tv:n päällä?" kyllä ehdin hetken miettiä että mitähän kummaa, kissoilleko tämä kysely on tehty ennen kun tajusin lukea uudelleen ja ajatuksen kanssa. onneks tää loppuu kohta niin pääsen nukkumaan... tv:n päälle.

Onko olemassa yli kolme ihmistä, joita vihaat, tai joista et pidä?

- tyhmää rinnastaa vihaaminen ja ei pitäminen. en usko vihaavani ketään ihmistä. ehkä on olemassa yli kolme joista en pidä, en tiedä, en jaksa laskea.

3 kommenttia :