sunnuntai 9. lokakuuta 2011

hei mä siivoon... taas.


Siivosin vaatekaappia syystä että olisi helpompi huomenna alkaa pakkaamaan italianmatkaa varten. Jos ette tienneet niin olen siis todellakin lähtemättä tiistaikeskiviikko yönä kello 4:30 bussilla kohti lentoasemaa ja lentokoneella kohti riikaa ja sieltä edelleen lentokoneella kohti roomaa ja sieltä bussilla kohti apriliaa! Tää tyttö lähtee maailmalle. Pelottaa.

Keräsin aikamoisen kasan vaatteita, jotka haluaa selkeästi päästä pois mun kaapista. Jos kiinnostaa tietää, mitä tossa kasassa on niin saa kysellä, ehkä kerron ja lahjoitan vaatteita niitä haluaville. Osa tosin pääsee näillä näkymin myyntiin jollekin kirpputorille. Osaa voisin ehkä sopivasti tuunattuna vielä käyttääkin. Saa nähdä mitä jaksan tehdä.

Otin eilen syksykuvia ja mulla on esimesim. maailman suloisin pupu. Kattokaa nyt sitä kun se pomppelehtii syksyisessä maastossa.Ja tähän loppuun, jotta ei olisi aivan vilmuvapaa postaus, näin kuvallisesti siis, niin naamakuva minusta. Perjantaina oli tosiaan musikaalin ihan lopulliset hautajaisbileet. Mahtavuutta ja haikeutta oli ilmassa. Sinne meni hyvät, pahat ja ne pirun junat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti