perjantai 28. lokakuuta 2011

kuulumisia

Vietinpä aamun eläinlääkärissä sulon kanssa. Tai lähinnä eläinlääkärin odotusaulassa odottamassa, että saan tietää mitä murulle tapahtuu. Havaittiin eilen iltasella, että pupusen toinen alahammas oli kasvanut niin pitkäksi, että satutti ientä. Nukuttaminen oli pakollista, jotta poskionteloa kyettäisiin tarkkailemaan, joten jätettiin pupu kantokoppineen päivineen mukavan eläinlääkärimiehen matkaan ja odoteltiin enemmän tai vähemmän peloissaan.

Nyt ollaan kotona med viisi uutta lääkettä kanille ja yksi hiljainen kani. Oli aika surkuhupaisaa katsella ja vahtia nukutuksesta heräävää Suloa, joka muistitti lähinnä ketä tahansa ihmistä niin humalassa, ettei pysy kunnolla pystyssä. Tahto liikkua ja juosta ympäri taloa oli suuri, mutta jalat ei tykännyt olla yhteistyössä. Illalla saadaan ruokkia suloa kunnolla.

Koin tänään spyro-masennusta. Etenin kyllä pelissä, mutta harjoitin tuntemattomaan tippumista ja kuolemista suhteellisen ahkeraan. Hävettää melkein se ylimääräisten elämien jäljelläoleva vähäinen määrä.

Ihmettelin miksei missään myydä mattavalkoista luomiväriä. Tai myydään... 11 eurolla. Mutta missä on kaikki halppis mattavalkoiset? Ja miksi joka fakin valkoiseen luomiväripalettiin on tarvinut tunkea niin paljon glitteriä, että hannah montanaakin alkaisi oksettaa. Ärsyttävää.

Mun selkä on kuiva ja muistuttaa lähinnä autiomaata. Eipä sillä muuten oisi väliä, muttakun kutittaa ihan kokoajan ja raapiminen sattuu ja jättää todennäköisesti arpia. Ehkä alan käyttämään ympärivuorokautisesti tumppuja... tai fleecehanskoja ettei villan karhea pintakaan lievitä kutiamistuskaani.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti