tiistai 4. lokakuuta 2011

täs mä vaan räpyttelen mun silmiä


Meen huomenna liukasajoradalle ajamaan ja mua jännittää koska en osaa ajaa autoa epäliukkaallakaan maalla.

Tänään oli kurja sää ja hypin vesilätäköissä uusien ihanien saappaitteni kanssa, tuli hyvä mieli ja hymyilytti. Oon halunnu vuosia hyppiä vesilätäköissä.

Oon saanut kolmannen kerran tämän syksyn aikana flunssan. Not fun. Kurkkuun sattuu niin, että jouduin ottamaan särkylääkkeen kyetäkseni syömään. Eh. En tiedä mihin mun ennen niin hyvä vastustuskyky on kadonnut.


Muokkasin kuvan vimmumaisesti ja ei vimmumaisesti. Hämmennyin tehtyäni jälkimmäisen ja en osaa päättää kummasta pidän enemmän. Vimmuisuus kun on niin vimmukasta että vimmu tykkää.

Mulla on hirmuisesti tekemistä ja en tee mitään. Tekemisistä esimerkkeinä kuviksen diplomityö ja psykologian tutkimus. Isoja töitä joita en ole käytännössä edes aloittanut. This aint nice.

eheh. Tajusin just että ton psykologin shaibajuttulin pitäis olla valmis ens kuun loppuun mennessä mikäli mielin osallistua sillä viksu-kilpailuun. Koska toi kilpailu on suurelta osin ainut asia, jonka takia koko hommaa jaksaisin väsätä, niin pakko ehkä ryhtyä toimeen. Oiei ja oivoi. Mun pää näyttää tosi jännän muotoselta tossa kuvassa. Luulen että mulla on leuka just senverran liian korkeella että se saa mun pään näyttämään hämmentävänjännältä.

Tein tiialle tänään yllätyksen ja väsäsin tämän blogiin bannerin. Tein tämän kahdesta syystä.

1. Rakastan kivojen yllätysten tekemistä ilman kunnollista syytä. Se on ihan mahtavaa yllättää toinen ja ilahduttaa tätä ilman syytä ihan vain siksi, että toinen tulisi iloiseksi. Ehkä supereinta ikinä. Oikeasti kaikki ansaitsee tulla välillä positiivisesti yllätetyiksi.
2. Rakastan kuvien muokkaamista ja en raskinut pitää näppejäni irti tiian kuvista.

Tiian blogissa voitte vierailla (banneria ihailemassa tai tekstejä lukemassa) tästä.Se on hurjaa, että mun hiukset on kasvanut jo noin hurjan pitkiksi. Suurinpiirtein jokatoinen päivä tulee sellainen olo, että ei tän näin kuulu olla ja tekee mieli ottaa sakset käteen ja napsia poikki tää pehko. Lopun aikaa ihastelen tätä pituutta ja tutkin peilist tota tyvikasvua. Uhah pitäiskö sitä taas iskeä tappavat blondimönjät päähän ja rääkätä vähän itteään ja hiuksiaan.

Tarvisin muuten uuden harjan.

Keksittiin tänään alustava penkkariteema ja se on aika mahdikas ja oon aika innoissani, joskin mulla on valinnanvaikeus.

Nukuin kahden tunnin päiväunet ja luin hyvää dekkaria eteenpäin.

Ostin kaupasta kuivaluumuja ja aprikooseja ja mussutin niitä pelaten sims socialia, joka muuten on alkanut pikkuhiljaa ärsyttää mua syystä että se lagauttaa koko muun koneen.

Löysin viikonloppuna myös parhaimman pelin ikinä, jota olen etsinyt vuosien ajan uudelleen, pelattuani sitä kerran.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti