torstai 27. lokakuuta 2011

Verbaalisesti voimakas

Mulla on verbaalisesti mahtava olotila! Käytin tänään ainakin puolisen tuntia kirjoittaen erääseen blogiin 800 sanan mittaista hyvin provosoitunutta kommenttia. Kyseinen bloggaaja päätyi poistamaan tekstin, johon kommenttini kirjoitin ja kertoi kirjoittavansa asiasta uuden paremman tekstin. Kommenttini oli vallan mahtava. Pyrin parhaani mukaan kirjoittamaan niin, etten loukkaisi itse bloggaajaa, mutta pelkään silti tehneeni niin. Joten arvon bloggaaja, mikäli joskus luet tämän tekstin (epäilen kyllä ettet lue...) toistn itseäni vielä kerran, en tarkoita mitään pahaa, tekstisi vain provosoi minut raivon ja verbaalisen (voiko sanaa enää useammin toistaa?) innostuneisuuden valtaan. Minun oli yksinkertaisesti pakko kirjoittaa kyseinen kommentti.

Aloitettiin koulussa otsikkoaineiden kirjoittaminen. Mulla on mahtava aihe (aka. minä vastustan ilkeitä ihmisiä) ja sitäkin enemmän sanottavaa. Ja kaikenlisäksi tämä edellämainittu verbaalinen (huomaako joku muukin tässä tekstissä toistoa?) lahjakkuustila oli on asennossa jo kyseistä ainetta kirjoittaessani. Alku on siis esim. loistava. Ainoana haittapuolena on se, että teksti olisi ehkä vielä parempi, jos saisin kirjoittaa sen rageavaisessa olotilassa nopeasti tähän nimenomaiseen blogiin. Veikkaanpa nimittäin ettei äidinkielenopettaja arvostaisi, jos käyttäisin aineessani samoja herkkiä ja värikkäitä ilmauksia, joita käyttäisin blogitekstissä. Esimerkkinä vaikkapa substantiivi vittupää. Se nyt vain olisi sopinut pirun hyvin sinne tekstin sekaan. 4


Kuten jo mainitsin (edellisessä postauksessa) odotan ihan yli-innoissani halloweenia ja halloween pippaloita. Asustussuunnitelma muotoutuu alati pään sisällä ja tästä tulee niin mahtavaa. Rakastan laittautumista ja sitä, että saa tupeerata hiukset pystyyn tai laittaa pirusti liikaa meikkiä ja näyttää enemmän tai vähemmän shokeeraavalta ja hämmentävältä! Halloween on aivan mahtavuutta siis. En jaksa odottaa lauantaita!

Meillä on täällä kotona tänään tytöttekeekotitoitä päivä ilmeisesti, koska käsky käy kovaa tahtia ja tämä tyty senkun kirjoittaa niitänäitä blogiin. Yritän siis vihjata, että voisin pian siirtyä siivoamaan kanin häkkejä tai pesemään suloa tai tyhjentämään ja täyttämään astianpesukonetta. Välistä on ehkä oikeasti hyvä tehdä jotain hyödyllistä. Mutta minkäs teet kun olet tällainen lusmu. Damn.


 moi oon supersöpö

Mitäs muuta... tänään oli koulukuvaus ja blaablaa. Mulla on maailman ihanimmat vihreät farkut jotka on ostettu paikasta, jota myös Rooman juna-asemaksi kutsutaan. Ne istuu hyvin ja venyy hyvin ja on kaikenlisäksi ylisöötit. Hehkuttaisinko vielä vähän? No en taida jaksaa, kun pitäisi tosiaan olla hyödyksi perheellekin vielä. Menenpä tästä leikkimään hyvää tytärtä ja haaveilemaan lauantaista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti