tiistai 8. marraskuuta 2011

18,14

Otin päivänasu kuvan koska mulla oli kiva asu. Tosin se kuvan ottaminen ei jälleen kerran sujunu ihan ongelmitta ja epäonnistuneiden otosten kirjo on aika viihdyttävää katseltavaa. Ei siinä mitään... oli siellä hyviäkin kuvia, mutta ei niissä vaatteet näkynyt.


Oon jostain kumman syystä alkanu tykkäämään sivuponnarista. Asiasta josta minä, symmetrian ystävä, en ois oikein koskaan voinu kuvitella innostuvani. Tää kaikkihan lähti siitä kun eräänä kauniina päivä en jaksanut pestä hiuksia ja jouduin kehittämään jonkinlaisen hätäratkaisun niiden karmeuden peittämiseksi. Nyt oon päätynyt jopa miettimään miltä näyttäisin, jos hiukset ois toiseltapuolen lyhyet, koska sellanen vaikutelmahan tästä kuvastakin helposti tulee. Ei sillä, että koskaan tulisin hiuksiani niin leikkelemään, mutta ajatuksen tasolla pidin ideasta.


Aloitin tänään psykologian tutkielmaa. Tai lähinnä onnistuin muotoilemaan itselleni kysymykset, joiden avulla lähden tutkimaan aihettani. Nyt odottelen psykologian opettajalta vastausta wilmassa.


Keksin itselleni myös penkkariasun. Tai enhän minä sitä keksinyt vaan Anne, jonka mielestä kyseinen asu sopii mulle jotenkin erityisen hyvin. Saa nähdä. Odotan mielenkiinnolla, että pääsen toteuttamaan kyseistä hahmoa.


En ole tehnyt vielä matikan läksyjä, mutta nukuin päiväunet ennen kello yhtätoista. Äiti tekee meille ruuaksi kalaa ja kaapissa on mielettömän hyvää fetasalaattia. Tänään on ollut yksinkertaisesti upea päivä. Se on jännää, miten helposti itsensä saa psyykattua iloiseksi, kun jaksaa laittaa kivat vaatteet ja meikkiä nassuun. Kun on mukava ja itsevarma olo niin kurjat ja tylsät asiat muuttuu äkkiä paljon mukavammiksi.

Äiti toi mulle glögiä. Rakastan glögiä.

6 kommenttia :