perjantai 18. marraskuuta 2011

elävät torkkukellot

Suunnittelin tänään nukkuvani yhteentoista, mutta ennen kymmentä mut herätettiin kolmiosaisesti. Ensin huuto: "VILMA TULE TÄNNE NYT HETI!". Hämmennyin, menin minne käskettiin, kysyin syytä ja sain vastaukseksi "Ainiin sä et menekään tänään kouluun oho hups ei mitään". Toivotin äitille hyvää työpäivää, palasin sänkyyn ja yritin jatkaa nukkumista. Puhelin alkoi soittaa minun ja siskon einiinhurmaavaa laulantaa elisiis sisko soitti. Yo-tuloksia. Taustalta kuului filosofianopettajan ääni. Kolmen tehtävän pisteet tippunut. Pisteitä 34. Arvosana Laudatur. Oli vielä vaikeampaa yrittää jatkaa nukkumista. Sonja lähettää tekstiviestin: lähdenkö kirjastoon. Vastaan kieltävästi, totean ettei nukkumisesta tule enää mitään, pyörin sängyssä puoli tuntia ja avaan koneen. Onnistunut aamu.

Nyt juon glögiä, suunnittelen opiskelukämppäni sisustusta, katson säden ärsyyntymisvideota ja tuskistelen syystä että tekee hurjasti mieli kirjoittaa jokin hyvin provosoitunut muka-asiateksti, mutta en ole tällä nimenomaisella hetkellä provosoitunut mistää. Provosoikaa minua. Tai älkää ehkä sittenkään, voi olla että hermostun liikaa ja kiroan sitten itseni kun kerjäsin sitä.

Tänään tieni käy till helsingfors serkkuja vahtimaan. Ehkä pääsen pelaamaan mario kartiakin. Ehkä. Ei sillä etteikö lautapelien pelaaminen serkkujen kanssa olisi myös mukavaa, sillä sehän on aivan mahtavaa ajanvietettä. Ainakin tuhannesti parempaa kuin mikään, mitä pitäisi tehdä kuten psykologian tutkimus, joka muuten pitäisi kyhätä kasaan ensi viikon alun aikana. Sounds like fun.

Toivotan kaikille hyvää huomenta (päivää?) ja siirryn kirjoittamaan parempaa postausta joko tähän tai johonkin vaihtoehtoiseen blogiin. Ha en bra dag! (näyttääpä väärältä, menikö tämä nyt ihan oikein?)

3 kommenttia :

 1. mario kartti on tyhymä peli koska mää en osaa ja meen pusikkoon :--(

  VastaaPoista
 2. oot saanu itsellesi kauniin sydämen tai sitten se on ollu sulla aina. epäilen viimeistä.

  pitäskö mun lopettaa näiden kommenttien latominen tänne, onkohan tämä ilkeää ;(

  VastaaPoista
 3. Aww :D Mä oon kanssa aivan surkee mario kartissa mutta gotta love it koska esimesim. se sateenkaarirata, joka tosin on törkeen vaikee mutta sateenkaaria ooaaah! :D Pelasin italiassa mario kartia mun hostin kahta veljeä ja veljen kaveria vastaan ja hävisin niin pahasti että huhhuh :D Ne tais ihmetellä että miks halusin pelata kun olin kokoajan jossai lutakossa tai kaks kierrosta jäljessä. Silti se on vaan superhauskaa.

  Mutta apua toi toinen kommentti olipa kauniisti sanottu aaa! Oot aivan ihana kun jaksat kommentoida! Eihän kommentoinnissa mitään ilkeää ole kai? Mun puolesta saat jatkaa, koska se kun menee blogin hallintapaneeliin ja näkee uuden kommentin on ihan mahtava tunne ja sun ansiosta oon tullu hitusen tutummaksi sen tunteen kanssa! Jotenka jos sua itseäsi ei häiritse kommentoitisi niin saat mun virallisen luvan jatkaa haha :D

  VastaaPoista