tiistai 1. marraskuuta 2011

hyppytunti hyppytunti video

Aiemmin tänään tuntu että sain kaiken aikaiseksi. Eli siis sain väsättyä yhden jos toisenkin äikäntekstin. Ja kuvattua videon. Ja muokattua videon. Sitten se tyssäs. Nyt en saa aikaiseksi mitään. Matikanläksyjen tekeminen kello yhdeksän jälkeen oli suhteellisen kaunistellusti sanottuna takkuista. Ärsytin itseäni koko ympäröivän muun ympäröivän maailman ohella.
Nyt saanen kuitenkin uppoutua jälleen koulutusmahdollisuuksien kiintoisaan maailmaan. Siis siihen asti kunnes täytyy alkaa putsaamaan pupun hampaita ja juottamaan sitä. Tosin se ei vituta vaan enemmänkin aiheuttaa mahdollisesti hyvän mielen. Mahtavuutta eikö?

Otin videon yhteydessä myös semisti yltiösöpöjä kuvia ja rakastuin perusposeeni. Esimerkiksi italianmatkalta on aikamoinen kasa peukkupystyssä -kuvia. Niistä on vaan pakko pitää. Positiivisuus ja helppo posetus samassa paketissa. Puhumattakaan siitä, että peukut pystyssä on vaikeampi saada aikaan äärimmäisen epäonnistuneita otoksia. Tykkään.


Ensi viikon manantaille on sovittu teoriakoe ja en ole lukenut. Tähän väliin joku hieman valistuneempi ja yleissivistyneempi kansalainen sanoisi, että ei teoriaan tarvitse lukea. Mutta kuulkaapa kansa, minun tarvitsee. Liikennesääntöjenosaamisprosenttini on käytännössä pyöristettäväissä nollaan. I know nothing. Eikä silti edes stressaa. Vaikka pitäisi. 

9 kommenttia :

 1. miten sä oot noin S Ö P Ö

  VastaaPoista
 2. apua miten sä oot noin KIVA! ihan punastun taas >__<

  VastaaPoista
 3. apua koska mä koen vaan jotakin outoja "miten tuo tyttö on niin tuommonen ihana" -kohtauksia kun katonkin tätä blogia ja saati kun luen sitä vielä ja katon videooo niin huhuuu .

  VastaaPoista
 4. awwwwwwwwww apua oot ihan superi! ;__; voi tätä ilon tunnetta awwawwawaw

  VastaaPoista
 5. hihihiiiiiiiiiiii :3

  VastaaPoista
 6. Hmm, mulla on aikaslailla samoja mietteitä :D Niin moni asia kiinnostais mutta mitäpä sitä sitten loppujen lopuksi lähtisi tekemään?!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla etten oo ainut joka panikoi (tai no panikoi ja panikoi...) asiasta! Tosin eiköhän aika moni stressaa tästä, luulen että suhteellisen yleinen ongelma on.

  VastaaPoista
 8. voiii, löysin sut mun blogin lukiosta (hihi) ja tulin vähän kattelemaan vaikken kamalasti nyt jaksanutkaan ja OOT IHAN YLISÖPÖ oi että oi että.

  VastaaPoista
 9. voiei apua kiitos awww! piristipäs! :)

  VastaaPoista