torstai 10. marraskuuta 2011

peniskateus
Mä syvästi toivon että kukaan kampaaja, sellaiseksi opiskeleva tai muutenkaan hiuksiin erikoistunut ihminen ei tule koskaan eksymään tähän postaukseen, koska se varmaan joutuisi teloittamaan mut hiusten kaltoinkohteluun kohdistuvien rikosten takia. Äärimmäisen jäätävä juurikasvu ja poikkeuksellisen kuolleet latvat (jotka käsittää lähinnä koko hiukset?) tulee näissä otoksissa esille niin non-esteettisellä tavalla että huhhuh. Mutta olihan mun pakko leijua teille sillä että onnistuin väsäämään epäsymmetrisen mutta silti niin ihanan ladygagarusettinutturan. Tosin tämäkin saattaisi olla hitusen vaikuttavamman näköistä pidemmissä, tuuheammissa ja etenkin terveemmissä hiuksissa.

Ahkeruudesta on tulossa pikkuhiljaa mun uus vahvuus. Nyt mun tarvitsee ruveta enää järjestelmälliseksi niin asiat on hyvällä mallilla. Enkä jaksa odottaa tulevaisuutta. Olo on kaikin puolin supermahtava! Jaksoin eilen piirtää ja tänään kahlata läpi psykologisen tutkimuksen tuloksia. Huomenna matikan tunnille tulee belgialainen apuopettaja.

Mua hämmentää suhteellisen paljon se, että lammille, perämetsikköjen perämetsikkön taakse, on tullut belgialainen apuopettaja. Kyseinen nuori mies oleilee meidän lukiossa maaliskuuhun asti ja kiertelee erinäisillä tunneilla apuopettajan hommissa. Kuten esimerkiksi huomenna meidän tunnilla. Mun pieneen päähän ei jotenkin mahdu se, että mitä me tullaan tekemään englantia puhuvalla apuopettajalla. Mutta kaipa se tulee selviämään lukion viimeisen jakson aikana.

Löysin tänään myös muutaman upean blogin ja nukuin puolentoista tunnin päiväunet. Ja mulla oli ihan oikea aihe fiksuun asiapostaukseen. Kunnes unohdin sen. Syyttäkää siis mun muistia tästä huonosta tänäänteinsitäjatätäblaablaablaa postauksesta. Kyllä mä joskus vielä kirjoitan hyvän postauksen.

2 kommenttia :

  1. Otsikko herätti mielenkiinnon mutta sisältö oli vähän eri kuin otsikosta oisi voinu kuvitella :D

    VastaaPoista
  2. Owww, olen pahoillani jos tuotin pettymyksen. Itseasiassa alkuperäisessä tekstissä taisi olla mainintaakin siitä, miksi kyseinen otsikko on valikoitu potentiaalisten otsikoiden merestä (joka tosin ei ole kovin suuri meri.. enemmänkin lutakko) tähän nimenomaiseen postaukseen. Poistin kuitenkin kyseisen pätkän ties mistä syystä, en edes muista enää.

    Paljastettakoon sen verran, että vietin kuin vietinkin kyseisen illan peniskateuden vallassa. Joskus sitä vain tahtoisi olla toisen sukupuolen edustaja. Paljastan enää yhden sanan: helikopteri.

    VastaaPoista