keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Saako tälle edes nauraa?

Hugleikur Dagsson ja kieroutunut huumorintaju. Kukkahattutäteihin tuskin iskee, muta muu väestö saattaa jopa naurahtaa. Itsehän vuodatan melkein kyyneliä sivistyneen huumorintajuni vuoksi (tämä oli valhe, mutta voisin vuodataa kyyneliä jos sille päälle sattuisin). Tämä on hauskaa.


Eikä herran ulkonäössäkään vikaa ole. Kyseinen taiteilija (?) on piirtänyt useita sarjakuvakirjoja, joita on julkaistu suomessa muunmuassa nimillä Naura pervo naura ja Saako tälle edes nauraa? City lehden nettisivuilla esitellään muutamia Hugleikurin teosten suomennettuja kuvia ja minä jaan kanssanne lisää englanninkielelle käännettyjä. Eihän tälle voi kuin nauraa. Tai oikeastaan... eihän tähän voi suhtautua kuin huumorilla.Lähteenä kuville toimii googlen kuvahaun ensimmäinen sivu hakusanoilla Hugleikur Dagsson.

3 kommenttia :

  1. Mulla on Naura pervo naura. Aika hauska on :P

    VastaaPoista
  2. Tahtosin sen ;____; Tahtosin ne kaikki mitä on suomeks tullu. baw :<

    VastaaPoista
  3. Noi sarjikset on sellainen guilty pleasure - ihan mahtavia. Ja kiitti että tykkäät, oon saanu vähä ristiriitaista palautetta siitä ulkoasusta..mut oon tehny sen itte niin suurella vaivalla, etten aio ihan heti vaihtaa :D

    VastaaPoista