perjantai 16. joulukuuta 2011

Hyvää päivää kailille!!!!

OMOOMOMOOO


Minä sain tänään maksamakkaraa.
Ja olen iloinen.
Tiia kävi tänään glögillä. Oli oikein mukavaa! Hehehee!
Teen pian kanakastiketta, mutta ensin tehtailen yhden voi leivän. Selostan tekemisiäni:
Juusto, voi ja maksamakkara on pöydällä. Siivoilen tilaa. Kaivan kauppakassia. Jogutti.  Höpisen hämmentäviä eurokankaasta. Käyn jääkaapilla. Haen lautasen. Leivät pomppaa. Latan ne lautaselle. Otan veitsen ja voiteloin. Epäilen hieman Tiian tekemisiä, mutta nyt teen taas leipää. Kurkottaudun villisti maksamakkaraan. Sipaisen siitä palaisen ja levittelen leivälle. JUHUU! Voiteloin vieläkin. Nyt on makkaraisetkin leivällä. Nyt viipailen juustoa. Ja horisen merkityksettömiä. Nyt on juustoa leivällä. Mussuttelen juustoa ja mumisen juusto sussa. Höhöhöhöhöhööh. Hurja hymy huulillani alan ahmimaan leipää. OMNOMNOMNOM.

Leivät valmiita!!!


Heipsuliveiii!!!!!

2 kommenttia :

 1. Oletko kirjallisuuden/journalismin/muun sanallisia taitoja vaativan alan opiskelija? Jos et, niin vaihda äkkiä alaa!

  VastaaPoista
 2. Jos kysymys kumpuaa tämän tekstin pohjalta niin epäilen vahvasti sen olevan sarkasmia. Tai sitten olet hienosti kyennyt sivuuttamaan kaikki kirjoitusvirheet, koska muutoinhan teksti on ihan jees.

  En kuitenkaan kirjoittanut itse tätä (pitäisiköhän siitä laittaa maininta johonki?) vaan rakas ystäväiseni Tiia kirjoitteli tätä syntymähumalassaan tietämättäni. Itsehän tein ihan oikeasti sitä maksamakkaravoileipää.

  Mutta jos pohjaat väitteesi johonkin muihin teksteihin tai/ja olet ihan oikeasti tosissasi niin ohhoh. Opiskelen ihan parasta aikaa lukiossa ja en kyllä oikeastaan edes harkitse minkään kirjallisen alan opiskelua. Olisin epäilemättäkin huono toimittaja, sillä kammoksun täysin faktapitoisten (tylsien) tekstien kirjoittamista.

  Mutta epäilen vahvasti ensimmäistä. Kiitos kuitenkin.

  VastaaPoista